ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:05
 

Ανόρθωση: Θέλει υπογραφή μνημονίου συναντίληψης ο Πουλλαΐδης

Αυτό ζήτησε πριν προχωρήσει στην χρηματοδότηση της ομάδας

Newsroom 24sports

Στην Ανόρθωση όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά και για να τρέξουν διάφορες εργασίες χρειάζεται να υπάρξει ρευστό. Το Σωματείο της Ανόρθωσης, σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την πρόθεση να παραχωρήσει πίσω στον Χρίστο Πουλλαΐδη το 21% των μετοχών του και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να υπογραφεί ένα μνημόνιο συναντίληψης (MoU).

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Χρίστος Πουλλαΐδης ζήτησε εξ' αρχής να υπογραφεί το συγκεκριμένο μνημόνιο ανάμεσα στο Σωματείο και τον ίδιο με το οποίο θα ξεκαθαρίζεται η διαφοροποίηση αναφορικά με τη σύνθεση του συμβουλίου της εταιρείας, ενώ σ' αυτό θα περιλαμβάνονται όροι που αφορούν τη συμφωνία διαχείρισης της και τέτοιας φύσεως ζητήματα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιτυχής κατάληξη στις διαπραγματεύσεις, αφού προκύπτουν κάποιες διαφωνίες, ωστόσο θεωρείται ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπογραφεί το σχετικό μνημόνιο και έπειτα ο Χρίστος Πουλλαΐδης θα προχωρήσει σε χρηματοδότηση της ομάδας για να τρέξουν όλα τα θέματα και δη ζητήματα με την Όρενμπουργκ για τον Ντούρις, η αποζημίωση και αποχώρηση του Λαβόρδε, η αποζημίωση των Λέβι, αλλά και θέματα προγραμματισμού της νέας χρονιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Παιδίατροι σέρνουν στα Δικαστήρια τον ΟΚΥπΥ

«1η Ιουνίου 2019 ξεκινάει το ΓεΣΥ»
george  |  09:39

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ερντογάν για τους S-400

«To μούτρο θα φάει τα μούτρα του! »
ΑΚΑ  |  08:15

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X