ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Τιμούρ για… Τσάμπιονς λιγκ

Συντάσσεται το συμβόλαιο του Γεωργιανού

Newsroom 24sports

Η διοίκηση της Ανόρθωσης έμαθε να προγραμματίζεται εγκαίρως, έτσι ώστε να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τις τύχες της «Μεγάλης Κυρίας» αυτή η διοίκηση, είχε βάλει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο.

Ο βασικός πυλώνας αυτού του πλάνου ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ήταν απαραίτητη προϋπόθεση που έθεσε ο Χρίστος Πουλλαΐδης για να επιστρέψει στα κοινά του συλλόγου και πιο συγκεκριμένα της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Να επιστρέψει μαζί του και ο Γεωργιανός τεχνικός.

Το μακροπρόθεσμο αυτό πλάνο έχει περισσότερες πιθανότητες να υλοποιηθεί με τον Κετσπάγια στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας

Διότι, πολύ απλά το μακροπρόθεσμο αυτό πλάνο έχει περισσότερες πιθανότητες να υλοποιηθεί με τον Κετσπάγια στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας. Ένας άνθρωπος που έφερε το τελευταίο πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη του συλλόγου και έκανε την Ανόρθωση πρώτη Κυπριακή ομάδα που παίζει σε όμιλο του Τσάμπιονς λιγκ.

Οπόταν, θέλουν να ζήσουν ξανά τέτοιες στιγμές στην ομάδα της Αμμοχώστου και η δουλειά περιστρέφεται γύρω από αυτό τον στόχο. Το πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση το Τσάμπιονς λιγκ.

Για να συνεχιστεί ωστόσο αυτό το πλάνο που ξεκίνησε από πέρσι, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνεχίσει να κάθεται στην άκρη του πάγκου ο Τιμούρ Κετσπάγια, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Με τον Γεωργιανό τεχνικό ξεκίνησαν οι επαφές εδώ και μήνες, αλλά λόγω του κορωνοϊού δεν ολοκληρώθηκαν. Ωστόσο, οι νεότερες μας πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Συντάσσεται το συμβόλαιο, εάν θέλετε να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, το οποίο με τις υπογραφές θα κρατά τον Κετσπάγια για άλλα δύο χρόνια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έτσι ώστε να συνεχιστεί το πλάνο που έχει σαν τελικό προορισμό του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι πολλοί μετασεισμοί του προϋπολογισμού

«Κάποιοι σωστοί και ηθικοί άνθρωποι με ηγετικά προσόντα χρειάζονται σε αυτόν το τόπο να δημιουργήσουν ...»
Leon  |  10:48

Μ. Σαρρής: Τα ποσά ήταν μεγάλα, οι δεκασμοί μεγάλοι

«Συμπέρασμα. ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν φαύλοι της αρπαχτής. Απλά πράγματα.»
ΑΚΑ  |  09:30

Συναινετική η υπερψήφιση του Προϋπολογισμού 2021

«Και ερωτώ το αποτυχημένο κόμμα ΔΗΚΟ και το ζημιογώνο ΑΚΕΛ τι θα γινόταν στην Κύπρο αν χθες δεν ψηφιζόταν ...»
ΑΚΑ  |  09:28

Συναινετική η υπερψήφιση του Προϋπολογισμού 2021

«Και ερωτώ το αποτυχημένο κόμμα ΔΗΚΟ και το ζημιογώνο ΑΚΕΛ τι θα γινόταν στην Κύπρο αν χθες δεν ψηφιζόταν ...»
ΑΚΑ  |  09:27

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση