ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Το «αγκάθι» των συμβολαίων

Ελάχιστα συμβόλαια λήγουν τον προσεχή Μάη στην «Κυρία»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί η φάση των πλέι οφ να μην έχει καλά καλά ξεκινήσει, όμως στην Ανόρθωση σκέφτονται ήδη την επόμενη σεζόν και πως η ομάδα θα καταφέρει να ορθοποδήσει και να επιστρέψει την πρωταγωνιστική της πορεία.

Με την ομάδα να έχει μπροστά της μια «άχαρη» διαδικασία στην Β’ φάση του πρωταθλήματος, άπαντες στην «Κυρία» θέλουν να παρουσιάσουν ένα αναγνωστικό σύνολο μέχρι την λήξη της τρέχουσας περιόδου.

Όπως είναι αντιληπτό, θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα έτσι ώστε η Βαρωσιώτικη ομάδα να αναγεννηθεί από τις «στάχτες» της και να επιστρέψει εκεί που τις αρμόζει.

Επομένως, θα πρέπει να γίνει ένα «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ αφού κακά τα ψέματα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν βοήθησαν καθόλου στην φετινή σεζόν.

Όσο αφορά τα συμβόλαια που λήγουν τον προσεχή Μάη, είναι μόλις έξι και η διοίκηση της ομάδας καλείται να βρει την κατάλληλη «φόρμουλα» έτσι ώστε αυτοί που δεν βοήθησαν… να αποχωρήσουν.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με τους Κυπρίους, τρία είναι τα συμβόλαια που φτάνουν στην λήξη τους. Ο λόγος για τους Χριστοφή, Παπαδόπουλο και Παρούτη. Από την άλλη, στους ξένους κοινοτικούς υπάρχουν ισάριθμες «εκκρεμότητες» με τους Πάντσεον, Μραζ (δανεικός) και Αντονίν Κορτές (δανεικός).

Συνεπώς τα περισσότερα συμβόλαια βρίσκονται σε ισχύει και για τα επόμενα χρόνια και οι ιθύνοντες της «Κυρίας» καλούνται βρουν την χρυσή τομή αναφορικά με τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στο «Αντώνης Καρράς» και την επόμενη σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση