ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:00
 

Ανόρθωση: Το αναπόφευκτο και η μετακύλιση της ευθύνης

Ο Ρόνι Λέβι δεν μπορεί πλέον να στοχοποιηθεί

Newsroom 24sports

Με καθυστέρηση ενός 24ωρου το αναμενόμενο συντελέστηκε στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, καθώς η δεύτερη θητεία του Ρόνι Λέβι στον πάγκο των κυανόλευκων της Αμμοχώστου, τερματίστηκε μετά από αναγνώριση και των δύο πλευρών ότι δεν υπήρχαν οι συνθήκες εκείνες που ευνοούσαν τη συνέχιση της συνεργασίας.

Ο Ισραηλινός τεχνικός πλήρωσε τον άδοξο και πρόωρο αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, όπως επίσης τις ανεπαρκείς εμφανίσεις εντός συνόρων με τον πενιχρό βαθμολογικό απολογισμό των τεσσάρων πρώτων αγώνων, να αναγκάζει τη «Μεγάλη Κυρία» να αποστασιοποιηθεί από την κορυφή.

Η επόμενη ημέρα φέρνει βέβαια και τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους μιας και δεν είναι λίγοι οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει

Πλέον η Ανόρθωση βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή αλλά κα ι αγωνιστικής γαλήνης, με τη διακοπή του πρωταθλήματος να ευνοεί την ανασύνταξη και τον επαναπροσδιορισμό του τρόπου κατάκτησης των φετινών στόχων στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Η επόμενη ημέρα φέρνει βέβαια και τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους μιας και δεν είναι λίγοι οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει βάση των συμβολαίων που έχουν υπογράψει και κατ' επέκταση των απολαβών τους.

Ιδιαίτερα το φετινό καλοκαίρι, τα υψηλά συμβόλαια έχουν αυξηθεί, ενώ τουλάχιστον δύο αναπροσαρμογές έχουν φέρει αισθητή αύξηση στο μισθό μονάδων που πέρσι διαδραμάτισαν ηγετικό και καθοριστικό ρόλο.

Η απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν και θα δαπανηθούν φαντάζει δύσκολη χωρίς έσοδα από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ωστόσο αυτό σε καμιάν περίπτωση δεν θέτει την ομάδα στον αυτόματο πιλότο.

Αντιθέτως η εξιλέωση στα μάτια του κόσμου μπορεί να γίνει μόνο μέσω αντεπίθεσης διαρκείας που θα φέρει ξανά την Ανόρθωση στις ράγες του πρωταθλητισμού και στη διεκδίκηση τίτλου ή τίτλων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις ...»
3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα  |  18:20

Αρχιεπίσκοπος: Ο Ακιντζί πιέζεται από την Άγκυρα

«Ο διευθυντής της εκκλησίας Κύπρου με το πιο πτωχό λεξιλόγιο!!! »
ΑΚΑ  |  09:58

Στους αστυνομικούς ανακριτές θα μιλήσει ο Μητροπολίτης Μόρφου

«Τρία πουλάκια κάθονταν… Αναστατώσατε τον κόσμο, σεβασμιότατε κύριε, κύριε Νεόφυτε και τώρα θυμηθήκατε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  10:37

Επτά ελληνικά πανεπιστήμια στα καλύτερα του κόσμου

«Έ, πέστε μας κιόλας ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου είνε στην ίδια κατάταξη με το Πολθτεχνείο.»
PeterG  |  03:13

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X