ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Αδειάζει η κλεψύδρα

Έρχονται οι Ελβετοί για Πιέρο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Απομένουν δέκα μέρες για την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου και στον ΑΠΟΕΛ εντείνουν τις προσπάθειες για το κλείσιμο των εκκρεμοτήτων στο ρόστερ.

Ο χρόνος πλέον λειτουργεί εναντίον των «γαλαζοκιτρίνων». Η προσοχή στρέφεται στην εξεύρεση του αντικαταστάτη του Καρλάο.  Ο Τόμας Κρίστιανσεν επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός ενδεκαδάτου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Το «βατό» πρόγραμμα του Ιανουαρίου σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις του Νικόλα Ιωάννου επέτρεψαν στους «γαλαζοκίτρινους» να μην κινηθούν βεβιασμένα για την απόκτηση σέντερ μπακ. Πλέον όμως δεν υπάρχει πολυτέλεια για άλλο χάσιμο χρόνου.

Κρίστιανσεν, Λορένθο και Σάμπουριτς εξετάζουν από κοινού διάφορους μεταγραφικούς στόχους. Τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα καθοριστικά. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν εξελίξεις ακόμα και μέσα στο σαββατοκύριακο που διανύουμε.  Η ομάδα χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση για να καταφέρει να διατηρηθεί στην κορυφή και να κόψει πρώτη το νήμα στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Έρχονται για Πιέρο

Ο Πιέρος Σωτηρίου έχει στρέψει τα βλέμματα πάνω του, από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Τορίνο ήταν οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον διεθνή επιθετικό, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Τις πληροφορίες, αναφέρουν ότι στο στόχαστρο ακόμη μίας Ευρωπαϊκής ομάδας έχει μπει ο 24χρονος επιθετικός.

Πρόκειται για την Βασιλεία, η οποία μάλιστα στέλνει στην Κύπρο δικό της ανθρώπο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Πιέρο Σωτηρίου.

Συγκεκριμένα, ο σκάουτερ της Ελβετικής ομάδας, θα έρθει στο νησί μας και θα καταγράψει περισσότερα στοιχεία για τον διεθνή επιθετικό, καθώς με τις εμφανίσεις, αλλά και τις αναφορές που γίνονται στην Ευρώπη, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση