ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Τους χρειάζεται ακόμη πιο πολύ

Η σημαντικότητα του να ενεργοποιηθούν ακόμη περισσότερο οι Κύπριοι του ρόστερ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Θέλουμε να επενδύσουμε σε αυτό το κομμάτι. Θα έρθει πίσω ο Θεοδώρου, ο Σταύρος Γεωργίου, ο Καττιρτζής. Θα είναι στην προετοιμασία και ο Κωνσταντίνος ΠουρσαΪτίδης», δήλωσε μεταξύ άλλων στην «Cablenet» ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. Ουσιαστικά ξεκαθάρισε την πρόθεση της ομάδας του να επενδύσει στους Κύπριους παίκτες που πρωτίστως δεσμεύονται με τους «γαλαζοκίτρινους».

Δεν τίθεται θέμα αλλωστε πως είναι πολύ σημαντικό να ενεργοποιηθούν μερικοί εξ αυτών, αφού η επερχόμενη χρονιά θα είναι εξαιρετικά απαιτητική. Αυτό γιατί η ομάδα της Λευκωσίας θα διεκδικήσει την είσοδο της σε ευρωπαϊκό όμιλο με πολύ καλύτερες αξιώσεις σε σχέση με τα τελευταία χρόνια (τριπλή ευκαιρία), αλλά και γιατί δεδομένα θέλει να πρωταγωνιστεί εντός συνόρων.

Συνεπώς, για να βγει η σεζόν με επιτυχία χρειάζεται να υπάρχει ένα όσο το δυνατό πιο μεγάλο ρόστερ, με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή να είναι εδώ που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία. Κυρίως οι νεαροί... δεν στοιχίζουν πολλά (σε σχέση με αρκετούς ξένους καταλόγου Β), ενώ αν προσφέρουν εύκολα μπορούν να αποδειχθούν σε λίρα εκατό. Παράλληλα όμως θα χρειαστεί και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να πείσουν στην προετοιμασία πως είναι έτοιμοι για να δώσουν ουσιαστικές βοήθειες, όταν θα τους ζητηθεί να παίξουν.

Βέβαια, πέραν από τους νεαρούς Κύπριους που ψάχνουν ακόμη τις πρώτες τους ευκαιρίες με τους «μεγάλους», αυτή τη στιγμή στον «Αρχάγγελο» ξεχωρίζουν τα ονόματα των κάπως πιο έμπειρων Γουίλερ, Θεοδώρου, Σατσιά, Πολυκάρπου και Χριστοδούλου. Ο καθένας είναι διαφορετική περίπτωση απ’ την οποία όμως η «γαλαζοκίτρινοι» ευελπιστούν να πάρουν πράγματα την επόμενη χρονιά. Ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Εφραίμ από την ενεργό δράση...

Σημειώνεται ακόμη πως ναι μεν στόχος είναι να δοθούν ευκαιρίες στους πιο πάνω παίκτες, τουλάχιστον στην καλοκαιρινή προετοιμασία, όμως παράλληλα εξετάζονται και περιπτώσεις συμπατριωτών μας που πέρσι δεν ανήκαν στον ΑΠΟΕΛ (βλέπε Πηλέα). Σε κάθε περίπτωση, η στελέχωση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν μόλις τώρα άρχισε και αντιλαμβάνεστε πως ο δρόμος είναι αρκετά μακρύς...

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση