ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Τρεις και ο... Μερκής!

Τα συμβόλαια που λήγουν με το τέλος της σεζόν

Newsroom 24sports

Την ίδια ώρα που στον ΑΠΟΕΛ επικεντρώνονται στις διπλές μονομαχίες με την Ανόρθωση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά και στο καλύτερο τέλος στο πρωτάθλημα, μέσω των αγώνων του δεύτερου γκρουπ, ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν αρχίζει δειλά δειλά να συζητείται στα ενδότερα της ομάδας.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης βρίσκεται στην θέση να βλέπει τους πλείστους ποδοσφαιριστές του τωρινού ρόστερ να διατηρούν μακροχρόνιο συμβόλαιο και για τα επόμενα χρόνια, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται για το άμεσο μέλλον και την διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού.

Ως εκ τούτου, μόλις τρεις ξένοι και κοινοτικοί ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ μένουν ελεύθεροι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Αυτοί είναι οι Εμίλιο Ενσούε, Γκαγιάς Ζαχίντ και Ανουάρ Τουχαμί.

Με τους δύο πρώτους, θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα γίνει η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να παραμείνουν κάτοικοι Λευκωσίας, αφού κρίνονται ως απολύτως απαραίτητοι για το πλάνο της νέας σεζόν, παρά τις πιθανές δυσκολίες που θα προκύψουν στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Για την περίπτωση του Μαροκινού αμυντικού μέσου, τα δεδομένα μοιάζουν διαφορετικά στο παρόν στάδιο. Το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο πως θα επιστρέψει στην Ισπανία και στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ, όπου και ανήκει, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση από πλευράς του ΑΠΟΕΛ να τον διατηρήσει στις τάξεις του.

Αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, εντούτοις ο Ανουάρ δύσκολα θα μείνει και τη νέα σεζόν, με το που ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην λευκωσιάτικη ομάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο τέλος Μαΐου λήγει και το συμβόλαιο του Γιώργου Μερκή με τον ΑΠΟΕΛ. Ακόμα είναι άγνωστο αν θα του προταθεί νέο συμβόλαιο από τους «γαλαζοκίτρινους» ή αν ο ίδιος ο έμπειρος Κύπριος αμυντικός θα επιλέξει κάτι άλλο για την συνέχεια της καριέρας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση