ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Αφού τον έχεις, δεν τον χαραμίζεις…

Είναι ευλογία για τους «κυανόλευκους» που έχουν στο ρόστερ τους παίκτη της αξίας του Χάμπου Κυριάκου

Newsroom 24sports

Μία συζήτηση που γίνεται συνεχώς στις τάξεις των «κυανόλευκων» είναι η θέση που χρησιμοποιείται ο Χάμπος Κυριάκου, διότι ο διεθνής άσος έχει αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και στην μεσαία γραμμή.

Και για να είμαι ειλικρινής, με τις διαθέσιμες επιλογές που υπήρχαν και εγώ θα έβαζα τον Χάμπο στο κέντρο της άμυνας

Στο παιχνίδι με την Πάφο έπαιξε και στις δύο θέσεις. Ξεκίνησε στην μεσαία γραμμή και όταν έγινε αλλαγή ο Σάλαϊ γύρισε πίσω στην άμυνα, παίζοντας δίπλα στον Γιούστε. Στο διάστημα που έπαιξε στον άξονα, ο Χάμπος ήταν πολύ καλός και εντυπωσιακός ο τρόπος που άλλαζε παιχνίδι.

Ο διεθνής μέσος μπορεί να πασάρει με την ίδια ευκολία, τόσο κοντά, όσο και μακριά. Μπορεί να έκανε 5-6 μεγάλες μπαλιές 30 και 40 μέτρων για να αλλάξει παιχνίδι. Ενώ, ήταν αμέτρητες οι κάθετες πάσες που πέρασε και βοήθησε στην καλή επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Βέβαια, πέραν από την δημιουργία, ο Χάμπος ήταν πολύ καλός και ανασταλτικά και ξεκάθαρο ότι εκεί θα πρέπει να παίζει. Είναι ευλογία για τους «κυανόλευκους» που έχουν στο ρόστερ τους παίκτη της αξίας του Χάμπου, αλλά αφού τον έχεις, δεν πρέπει να τον χαραμίζεις στην άμυνα.

Δεν λέω ότι δεν μπορεί να παίξει στην άμυνα, το αντίθετο πιστεύω. Ότι μπορεί να παίξει πολύ καλά και στην άμυνα, αλλά είναι πιο καλός και βοηθά περισσότερο την ομάδα όταν παίζει στην μεσαία γραμμή.

Από την άλλη όμως, δεν πρέπει να αδικούμε τον πρώην προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή που τον έβαζε στο κέντρο της άμυνας, αλλά ούτε και τον Βουκομάνοβιτς, που θα τον βάλει σε κάποια παιχνίδια.

Και για να είμαι ειλικρινής, με τις διαθέσιμες επιλογές που υπήρχαν και εγώ θα έβαζα τον Χάμπο στο κέντρο της άμυνας, από την στιγμή που πέρσι δεν είχε σε μεγάλο χρονικό διάστημα τον Γιούστε και φέτος τον Ρομπέρζ.

Διότι, ο Χάμπος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα, από τους διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς. Το θέμα είναι να έχεις τις κατάλληλες επιλογές στην άμυνα και να μην χρειαστεί να παίξει ξανά πίσω ο διεθνής αμυντικός. Γιατί είναι κρίμα και άδικο. Άσε, που ζημιώνει η ομάδα, καθώς χάνει ένα ποιοτικό παίκτη από την μεσαία γραμμή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X