ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Αρχή, μέση και τέλος

Ομάδα με τον... πλήρη ορισμό της λέξης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το να αρχίσεις το πρωτάθλημα με τον τρόπο που το έκανε ο Απόλλωνας, είναι από μόνο του ένα σπουδαίο επίτευγμα και κάτι που δεν το βλέπεις κάθε μέρα, ωστόσο το να έρθει η τέταρτη συνεχόμενη νίκη απέναντι στην συμπολίτιδα... είναι σίγουρα κάτι που κα΄νει το εν λόγω σερί ακόμη πιο ξεχωριστό.

Αξιολογώντας όμως τα δεδομένα πιο αναλυτικά, για ακόμη ένα παιχνίδι κέρδισε τα εύσημα ο άξονας της λεμεσιανής ομάδας, αφού όσοι αγωνίστηκαν εκεί «κατάπιαν» αρκετά χιλιόμετρα, βοηθώντας τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στην επιθετική ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, ο Γερμανός τεχνικός πιστώνεται και το ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παράταξε την ομάδα του χωρίς καθαρόαιμο αμυντικό μέσο, κάτι που δεν φάνηκε να επηρεάζει.

Όσον αφορά στους αμυντικούς των «κυανολεύκων»… πρόσθεσαν άλλη μια σταθερή εμφάνιση στο ενεργητικό τους, νοουμένου ότι παρά την πίεση που τους ασκήθηκε, ελάχιστες ήταν οι φορές που επέτρεψαν στον αντίπαλο τους να πατήσει περιοχή. Βέβαια, καθόλου απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει το γεγονός ότι ο Απόλλωνας κράτησε ανέπαφη την εστία του για δεύτερο παιχνίδι στη φετινή χρονιά, ενώ στα τελευταία τρία δέχθηκε μόλις ένα τέρμα, το οποίο και ήρθε από στημένη φάση.

Εξαιρετικά τα πιο πάνω, αλλά το καλύτερο απ’ όλα είναι πως μιλάμε για μια νίκη που είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, αφού με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Απόλλωνας, είναι αναπόφευκτο… να μην αμύνονται και επιτίθενται όλοι μαζί, με την ταχύτητα που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο να αυξάνεται παιχνίδι με παιχνίδι (transition).

Αν θες να ασχοληθείς και με κάποιον ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, σαφώς και μπορείς, καθώς ορισμένοι είναι σταθερά πολύ καλοί, ενώ κάποιοι άλλοι όπως ο σκόρερ του αγώνα Ίλιεφ αλλά και ο Νταμπό, έκαναν ίσως το καλύτερο τους φετινό παιχνίδι.

Όλα αυτά και ενώ ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, δήλωσε με το τέλος του αγώνα πως ο ίδιος δεν τα πήγε αρκετά καλά στο κοουτσάρισμα, που αν ισχύει τέτοιο πράγμα σημαίνει ότι τα καλύτερα από τις τακτικές του Γερμανού προπονητή, μάλλον, δεν τα έχουμε δει ακόμα...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση