ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Γέμισαν οι μισές

Απομένουν τέσσερις κενές θέσεις για τη λίστα με τους ξένους/κοινοτικούς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δύο είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητες τη δεδομένη στιγμή στον Απόλλωνα, σύμφωνα με τον νέο προπονητή του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος στο πλαίσιο της παρουσίασής του τόνισε ότι η αναζήτηση για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό, είναι σε εξέλιξη.

Ο 52χρονος τεχνικός τόνισε όταν κλήθηκε να απαντήσει αν θα γίνουν δέκα μεταγραφές, πώς τόσες κινήσεις είναι μεγάλος αριθμός και άφησε να νοηθεί ότι θα υλοποιηθούν λιγότερες.

Ήδη αποκτήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές καταλόγου α’. Χάρης Μαυρίας, Μπασέλ Ζραντί, Μουσταφά Αμίνι και Ίσρα Κολ. Όλοι τους καταλαμβάνουν θέση ξένου/κοινοτικού. Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Ουίλντ-Ντονάλντ Γκεριέ, Τζιόρτζιε Ντένιτς, Σάσα Μάρκοβιτς, Γκιόργκι Παπουνασβίλι και Μπαγκαλί Νταμπό, είναι οι υπόλοιποι μη γηγενείς ποδοσφαιριστές. Δεν υπολογίζεται ο Νικολά Ντιγκινί ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν θα εγγραφεί.

Συνολικά λοιπόν, τη δεδομένη στιγμή στον Απόλλωνα αριθμούνται ένδεκα ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο των ξένων/κοινοτικών και υπολείπονται άλλοι τέσσερις να συμπληρωθούν οι δεκαπέντε θέσεις. Από αυτές τις τέσσερις, οι δύο θα συμπληρωθούν από τους δύο παίκτες που θα αποκτηθούν, ένας για το κέντρο της άμυνας και ένας για την κορυφή της επίθεσης. Ακολούθως θα προκύψει αναμονή για τα άκρα της «γραμμής κρούσεως», αλλά και για άλλες θέσεις για τις οποίες πιθανόν ο Τσόρνιγκερ διαπιστώσει πως χρειάζονται ενδυνάμωση.

Κάπως έτσι λοιπόν διαμορφώνεται μέχρι στιγμής ο χάρτης του έμψυχου δυναμικού. Από εκεί και πέρα, είναι λίγο νωρίς να λεχθεί κάτι τέτοιο, αλλά αρκετοί εξέφρασαν την εξής απορία: Αν συμπληρωθούν οι 15 θέσεις ξένων κοινοτικών και αποδειχθεί ότι ο Απόλλωνας χρειάζεται κι άλλες μεταγραφές. Και εν συνεχεία, αν θα προκύψουν αποχωρήσεις παικτών που θεωρούνται πλεονάζοντες για να αδειάσουν θέσεις ή ο Τσόρνιγκερ επιλέξει ποδοσφαιριστές Κ-23. Τέτοια περίπτωση ας πούμε είναι ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός Ρεβάζ Ίντζια για τον οποίο γράφτηκε στη Γεωργία ότι είναι κλειστός στον Απόλλωνα.

Χρίστος Θεοχάρους

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση