ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:27
 

Απόλλων: Με φόρα, μέταλλο και…DNA

Πάει στο «Α. Παπαδόπουλος» για να πάρει το ματς κλειδί

Κάναμε πολλών ειδών συζητήσεις για τον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια που διεκδικεί το πρωτάθλημα: «έχει το DNA του πρωταθλητή;», «θα αντέξει στην πίεση;», «μπορεί να επιβληθεί αντιπάλου σε αγώνα φωτιά που καίει η μπάλα;» και άλλα τέτοια που βέβαια αποτελούν προβληματισμούς ποδοσφαιρικούς που δεν απασχολούν μόνο εμάς εδώ στην Κύπρο αλλά παντού.

H φετινή έκδοση του Απόλλωνα δεν ασχολείται με τις ερωτήσεις αλλά με τις απαντήσεις. Ενίοτε, τις δίνει τόσο εμφαντικά που σε αφήνει άφωνο

Φτάσαμε Μάρτιο πλέον, μπήκαμε στη Β’ φάση και από την αρχή της σεζόν η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μας απαντά σε όλες αυτές τις απορίες που εκφράζουμε. Μάλιστα το κάνει με τόσο εμφαντικό τρόπο που σε αποστομώνει. Δεν κερδίζει τον Ερμή εκτός, λέγαμε. Πάει εκεί και επιστρέφει με 6-0. Δεν κερδίζει την ΑΕΛ αλλά και στην πρεμιέρα της Β’ φάσης λέγαμε. Το ταμπλό έγραψε 5-1. «Όταν είναι κοντά με τον ΑΠΟΕΛ δεν κερδίζει», έλεγαν διάφοροι. Πήγε ΓΣΠ και επέστρεψε με 4-0.

Να μην τα γράψουμε όλα αλλά θα έπρεπε όλοι μας μέχρι τώρα να είχαμε αντιληφθεί πως η φετινή έκδοση του Απόλλωνα δεν ασχολείται με τις ερωτήσεις αλλά με τις απαντήσεις. Ενίοτε, τις δίνει τόσο εμφαντικά που σε αφήνει άφωνο. Δε σου επιτρέπει να σκεφτείς την επόμενη απορία.

Είναι μια τέτοια που την περιμένει στο «Α. Παπαδόπουλος» βέβαια. Έχει να κερδίσει την Ανόρθωση σε αγώνα πρωταθλήματος από το 2016. Αν θέλετε οκτώ αγώνες. Αν την απαντήσει κι αυτήν, πλέον δε θα μείνουν άλλες. Θα τα έχει λύσει όλα πια και θα μένει να το πάει μέχρι το τέλος. Να επαναλάβει τα κατορθώματά του στην πορεία προς τον τίτλο.

Με αυτή τη νοοτροπία θα πάνε στο παιχνίδι Αυγουστή και ποδοσφαιριστές και με τη φόρα των όσων μέχρι σήμερα έχουν πετύχει. Υπήρξαν βέβαια και τα στραβά, η ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα και ο τρόπος που ήρθε η ήττα με ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό, αλλά καμιά ομάδα στον κόσμο δεν βγάζει χρονιά χωρίς στραβές. Ακόμα και αυτές που αναγνωρίζονται από όλους πως έχουν το πιο δυνατό DNA στον κόσμο.

Όλα αυτά είναι θεωρίες ασφαλώς. Στην πράξη, θα «μιλήσει» το χορτάρι. Εκεί, όπου θέλουν φέτος να βγουν πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

Τσαβούσογλου: Ο Αναστασιάδης μου μίλησε για λύση δύο κρατών

«Γνωρίζοντας το παρελθόν και των δύο (και γενικά των Τούρκων σε σχέση με των δικών μας), ο Τσαβόσουγλου ...»
Ελεύθερο Πνεύμα  |  19:53

Τσαβούσογλου: Ο Αναστασιάδης μου μίλησε για λύση δύο κρατών

«Δυστυχώς για τον Τσαβούσογλου, κανείς δεν το πιστεύει. Είναι αναξιόπιστος!!!»
ΑΚΑ  |  10:57

Φ.Φωτίου: Ο παραλογισμός της κατοχής πρέπει να τερματιστεί

«Εσύ κύριε Φωτίου πότε θα πάς σπίτι σου? Αρκετάς είσπραξες τόσα χρόνια. »
ΑΚΑ  |  10:55

Ερντογάν για την τουρκική εισβολή: Εάν χρειαστεί θα επαναλάβουμε το ίδιο βήμα

«Κάποιος να πει στον σουλτάνο το γνωστό `όταν ο Θεός θέλησε να καταστρέψει τον μύρμηγκα, του έδωσε φτερά`!!! ...»
ΑΚΑ  |  11:10

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X