ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Πάνε πολλά χρόνια…

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Είναι το καλοκαίρι των αλλαγών για τον Απόλλωνα, καθώς αναμένονται πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας, με σκοπό να παρουσιαστεί καλύτερη και πιο γεμάτη τη νέα περίοδο. 

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, οι κυανόλευκοι θα φέρουν παίκτες παντού, γιατί οι ανάγκες της ομάδας είναι πολλές. Η μεγάλη διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι δεν θα ψάξουν στην αγορά για αριστερό μπακ.

Εξαιρετικός σε όλα, άμυνα, επίθεση, αλλά το πιο σημαντικό είναι γεννημένος νικητής

Πρέπει να πέρασαν πολλά χρόνια να συμβεί κάτι τέτοιο, ίσως και δεκαετία που η ομάδα της Λεμεσού δεν θα ψάχνει το καλοκαίρι για αριστερό ακραίο αμυντικό. Είχε καταντήσει το «αιώνιο» πρόβλημα του Απόλλωνα, αλλά ο Ντόνανλτ Γκεριέρ δείχνει ότι θα κλείσει και με το παραπάνω αυτή την μεγάλη… τρύπα.

Ο αμυντικός από την Αϊτή είναι ο παίκτης που έψαχνε χρόνια ο Απόλλωνας και αν τον είχε νωρίτερα στην ομάδα, μπορεί τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Εξαιρετικός σε όλα, άμυνα, επίθεση, αλλά το πιο σημαντικό είναι γεννημένος νικητής και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια όπου αγωνίστηκε, όπου προσπαθούσε να ανεβάσει όλη την ομάδα.

Οπόταν, είναι σημαντικό που ο άνθρωπος που θα αναλάβει να σχεδιάσει το νέο Απόλλωνα θα έχει κάποιους παίκτες που θα μπορεί να βασιστεί πάνω τους και δεν θα ξεκινήσει από το μηδέν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση