ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:56
 

Απόλλων: Ξεπερνά την Ανόρθωση στην Ευρώπη

Με τις καλές πορείες που πραγματοποιούν οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, πλησίασαν και ξεπεράσαν την «Κυρία» μέσα από τους... αριθμούς!

Newsroom 24sports

Το παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης ήταν ιστορικό για τον Απόλλωνα, καθώς όπως είναι γνωστό οι «κυανόλευκοι» συμπλήρωσαν 100 παιχνίδια στην Ευρώπη και έγιναν η τέταρτη ομάδα που έχει τρίψιμο αριθμό αγώνων, μετά το ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια και την Ανόρθωση.

Με την πρόκριση που πέτυχε κόντρα στην Αούστρια, ο Απόλλωνας έφτασε τις 21 συνολικά, με την Ανόρθωση να έχει 20.

Στα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν που ακολουθούν, ο Απόλλωνας θα φτάσει την Ανόρθωση, η οποία έχει δώσει 102 αγώνες στα Κύπελλα Ευρώπης. Βέβαια, η ομάδα της Λεμεσού έχει ξεπεράσει την «Κυρία» σε άλλες κατηγορίες.

Με την πρόκριση που πέτυχε κόντρα στην Αούστρια, έφτασε τις 21 συνολικά, με την Ανόρθωση να μένει στις 20. Θυμίζουμε ότι η πρώτη πρόκριση για τον Απόλλωνα στην Ευρώπη ήρθε τον Οκτώβριο του 1991, απέναντι στην Κραϊόβα Ρουμανίας. χάνοντας στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 και κερδίζοντας με 3-0 στο Τσίρειο στάδιο.

Στην κατηγορία των γκολ, με τα πέντε συνολικά που σημείωσε κόντρα στους Αυστριακούς, ο Απόλλωνας έφτασε τα 141 τέρματα, έναντι 126 της «Κυρίας».

Αναφορικά με τις νίκες, ο Απόλλωνας έφτασε τις 34, με αυτές που πέτυχε κόντρα στην ομάδα της Βιέννης, με την Ανόρθωση να έχει δύο περισσότερες. Συνεπώς, κόντρα στην Αϊντχόφεν έχει την ευκαιρία να φτάσει την «Κυρία», αν και κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Όμως, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις.

Σίγουρα, εάν περάσει τους Ολλανδούς και μπει ομίλους, τότε θα ξεπεράσει την Ανόρθωση σε όλες τις κατηγορίες, όχι μόνο στα παιχνίδια, αλλά και στις νίκες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τον θάνατο του 14χρονου Στυλιανού (φώτο, βίντεο)

«Aυτό που συμβαίνει για χρόνια στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας είναι μικρογραφία της σαθρής κατάστασης ...»
ΑΚΑ  |  10:00

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X