ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Κίνδυνος» για Γιούστε κι άλλη μία τετράδα

Πέραν από τη νίκη που είναι ο βασικός στόχος θα πρέπει να προσέξει και τις κίτρινες κάρτες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας έχει μπροστά του 180 λεπτά ή καλύτερα δυο παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσει για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Αν και εφόσον κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο τότε πάμε για τελικό πρωταθλήματος με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να πηγαίνει στο ΓΣΠ και κόντρα στην Ομόνοια θα ψάξει το τρίποντο που θα του δώσει το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι όμως με τον Ολυμπιακό κρύβει παγίδες τις οποίες και θα πρέπει να αποφύγει. Πέραν από το αποτέλεσμα (που γράψαμε και πριν ο Απόλλωνας θέλει μόνο νίκη), ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στον Ρομπέρζ που θα εκτίσει την ποινή του ένεκα καρτών, ενώ συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο, και κίτρινη κάρτα θα σημαίνει απουσία από τον τελικό πρωταθλήματος.

Πρόκειται για τους Γιούστε, Ντένιτς, Μάρκοβιτς, Γιαννιώτα και Ματέι. Και οι πέντε ποδοσφαιριστές κρίνονται ως σημαντικές μονάδες, και αναμένεται πως όσοι αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι προσεκτικοί ώστε να μην δεχθούν κάρτα. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς ίσως να μην αγωνιστούν.

Επί της ουσίας στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ο στόχος του Απόλλωνα θα είναι επίσης διπλός. Αρχικά και μεγαλύτερη σημασία βεβαίως είναι να έρθει η νίκη, και μετέπειτα κρίνεται σημαντικό να μην δεχθεί κάποιος από τους πέντε κίτρινη κάρτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση