ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ερμής - Καρμιώτισσα 2-0: Ντεμπούτο Κοσμά με νίκη

Επέστρεψαν στην έκτη θέση οι φτεροπόδαροι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Κοσμά στο πάγκο του Ερμή, καθώς συνοδεύτηκε με νίκη 2-0 επί της Καρμιώτισσας. Η ομάδα της Αραδίππου έφτασε στους 28 βαθμούς και επέστρεψε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ταραλίδης (αυτογκόλ) και Φροξυλιάς οι σκόρερ των γηπεδούχων.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα ισοζυγισμένο παιχνίδι με εναλλασσόμενη υπεροχή. Καταγράψαμε λιγοστές φάσεις μπροστά από τις εστίες των δυο ομάδων. Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 10ο λεπτό με μια άστοχη κεφαλιά του Χριστόφ. Στο 19’ η Καρμιώτισσα απείλησε με ένα σουτ του Αντάμοβιτς το οποίο κατέληξε άουτ. Ο Ερμής άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό μετά από ένα μελέ που δημιουργήθηκε στην περιοχή. Ο Παγιές εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο Χριστοφή ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα με κοντινή προβολή. Το γκολ χρεώθηκε στον Ταραλίδη γιατί χτύπησε στο σώμα του πριν περάσει τη γραμμή τέρματος. Ο Ερμής πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Στην επανάληψη η Καρμιώτισσα ήταν καλύτερη όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ξεκάθαρες ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 50’ ο Όρντος έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ όμως ο Νουρετινόφσκι ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα σταθερά. Δυο λεπτά αργότερα ο Φροξυλιάς έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε άουτ. Στο 67’ η Καρμιώτισσα έφτασε κοντά στην ισοφάριση όμως ο Νουρετινόφσκι απόκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπάρμπαρο. Η ομάδα της Αραδίππου πέτυχε και δεύτερο μετά από μια υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Μαρτίνιουκ βρήκε όμορφα τον Φροξυλιά μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ένα δυνατό σουτ. Το 2-0 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 37’ Ταραλίδης (αυτογκόλ), 77’ Φροξυλιάς

Ερμής (Γιώργος Κοσμά): Νουρετινόφσκι, Χριστόφ, Ντε Βρίσε, Μπενγκά, Χριστοφή, Μαϊσουράτζε, Μαρτίνιουκ, Μπάουμαν (63’ Αρτάμπε), Ντε Μέλο (30’ Φροξυλιάς), Παγιές (85’ Γκραντίν), Ντα Σίλβα.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγιεβιτς, Σάλιακας, Γουίλερ, Λοκόμπε, Ταραλίδης, Μπαρμπαρό, Αντάμοβιτς, Βαττής (64’ Πάντος), Μανογιάν, Πόλιανετς, Όρντος (67’ Σταύρου).

Κίτρινες κάρτες: Μπενγκά (4η)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ερμής: Τελευταία Ενημέρωση

X