ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του ο Τορναρίτης!

Σημαντική εξέλιξη στην Λευκωσιάτικη ομάδα

Σημαντική εξέλιξη στον Ολυμπιακό με τον Χριστόφορο Τορναρίτη να ανακοινώνει την αποχώρηση του από την ομάδα.

Η ανάρτηση του:

«Επιστρέφω αύριο στην Κύπρο. Θα συναντηθώ με τους ποδοσφαιριστές να δω τι μπορώ να κάνω με τα οικονομικά του σωματείου, πώς μπορώ να βοηθήσω και μετά αποχωρώ. Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να εισέλθει στο βόθρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου ας κοπιάσει.

Σε περίπτωση που ο Κούμας και όλο το δίκτυο που έχει δημιουργήσει αποχωρήσει τότε θα συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα και όποιον αναλάβει την Προεδρία.

Κάθε Σαββατοκύριακο η ζωή μου και των παιδιών μου έχει καταντήσει κόλαση. Ένα συνεχές άγχος από το τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο από τους εντεταλμένους και ακολούθως τι θα γράψουν τα… που βάζουν μέσα από τον Ολυμπιακό οι διάφοροι πολιτικά διαπλεκόμενοι και συμφεροντολόγοι.

Έχει 4 χρόνια που μας έχουν κάνει τα αίσχιστα με Θεούλη αρχικά (το περιβόητο 3-0 που έληξε 2-2 με τον ΑΣΙΛ) τα αίσχη του Βασίλη - Εγγλέζου - Κουμή - Ροβέρτο Κώστα τα νέα... τώρα που ευδοκιμούν Αντωνίου - Φωτίου ειλικρινά τα κάνουν τόσο φανερά που στο τέλος θα καταλήξω στο ψυχιατρείο.

Ξεκίνησα στον Ολυμπιακό δίχως κανένα τίτλο - δίχως να είμαι μέλος του συμβουλίου ή οτιδήποτε άλλο με σκοπό να μεταφέρω τις γνώσεις μου σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ολυμπιακό .

Κατάντησα ένας γραφικός «Καραγκιόζης» που οι αλήθειες που λέω δεν μπορούν να κατανοηθούν από ένα φίλαθλο κοινό που έμαθε να τους κοροϊδεύουν, να τον κλέβουν και να τους χειροκροτεί γιατί αν το σκεφτείτε καλά αυτή είναι η αλήθεια .

Θα πούμε περισσότερα από κοντά σύντομα .

Πάντα με Αγάπη»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ολυμπιακός: Τελευταία Ενημέρωση