ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δημητρίου: «Η ΚΟΠ δεν δείχνει σεβασμό στη λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Ήταν για μας πολύ σημαντικό να περάσομε στην ημιτελική φάση και να αποκλείσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Ήταν πολύ σημαντικό για την περηφάνια του κόσμου μας, ήταν ο κύριος λόγος που θέλαμε να πετύχουμε αυτή την πρόκριση. Ξέραμε τα συναισθήματα του κόσμου μας. Ευτυχώς τα πράγματα ήρθαν όπως τα θέλαμε. Η δουλειά που έγινε τις προηγούμενες μέρες βγήκε στο γήπεδο. Πήραμε μια σημαντική πρόκριση για την περηφάνια του κόσμου μας».

Για το αίτημα της Ομόνοιας προς την ΚΟΠ: «Ήδη σκεφτόμαστε τον αγώνα με την Καρμιώτισσα που ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα γίνει. Το πρόγραμμα αναφέρει ότι θα έχει την Κυριακή όμως εκκρεμεί ένα αίτημα που υποβάλαμε στην ΚΟΠ για να παίξουμε την ίδια ώρα με το ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα. Δεν έχουμε πάρει επίσημη απάντηση από την ΚΟΠ. Δεν νομίζω η στάση της ΚΟΠ να δείχνει σεβασμό στη λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου. Αυτό που έκανε η ΚΟΠ είναι απαράδεκτο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και λογική για το γεγονός ότι η ΚΟΠ να έχει ορίσει τους αγώνες της Ομόνοιας και της Νέας Σαλαμίνας σε διαφορετική μέρα. Βιάστηκε και ανακοίνωσε το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστική, πριν ολοκληρωθεί η προτελευταία αγωνιστική. Έγινε το λάθος και η δικαιολογία της ΚΟΠ είναι πως η Αστυνομία δεν δέχεται να γίνουν δυο αγώνες στη Λεμεσό την ίδια μέρα, το ΑΕΛ-Απόλλων και το Καρμιώτισσα-Ομόνοια. Εισηγηθήκαμε να διεξαχθούν οι δυο αγώνες στη Λεμεσό με διαφορά ωρών και ούτε αυτό φαίνεται πως θα γίνει αποδεκτό. Χθες στη Λάρνακα διεξάχθηκαν δυο αγώνες στην παρουσία χιλιάδων φιλάθλων. Η Αστυνομία δεν είχε πρόβλημα να τους αστυνομεύσει. Η ΚΟΠ μας λέει ότι η Αστυνομία δεν αστυνομεύει δυο αγώνες στη Λεμεσό. Οφείλει η ΚΟΠ να το κάνει για να διασφαλίσει την αξιοπιστία της Ομοσπονδίας και των πρωταθλημάτων. Και δεν είναι δικαιολογία ότι αρνείται η Αστυνομία. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την ΚΟΠ. Ακόμα δεν έχουμε επίσημη απάντηση από την ΚΟΠ. Αναγκαζόμαστε να βγαίνουμε δημόσια και να ζητούμε τα αυτονόητα. Είναι το δίκαιο και το σωστό να γίνει αυτό το πράγμα. Αναμένουμε πως έστω και σήμερα η ΚΟΠ θα αντιληφθεί τις αρνητικές συνέπειες της απόφασης που έχει λάβει και θα ορίσει τους δυο αγώνες την ίδια ώρα και μέρα. Λυπούμαστε πραγματικά που αναγκαζόμαστε να κάνουμε αυτή την παρέμβαση τέτοια μέρα. Όμως έπρεπε να το κάνουμε».

Για τον Ανσαριφάρντ: «Ο Καρίμ αναμενόταν σήμερα ότι θα προπονείτο κανονικά. Ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό. Μάλον θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα».

Για τον Ψάλτη: «Δυστυχώς έχει ένα σοβαρό τραυματισμό στον τένοντα του ορθού μηριαίου. Δυστυχώς θα χάσει τη σεζόν. Ευχόμαστε να παραμείνει δυνατός και να επιστρέψει πίσω».

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: «Ο κόσμος να αναμένει τις επίσημες τοποθετήσεις της ομάδας».

Για τις επαφές σωματείου-εταιρείας: «Και για αυτό το ζήτημα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα όταν με το καλό ολοκληρωθούν οι επαφές και οι συζητήσεις που γίνονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση