ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Λύνεται από μέσα

Με πληρωμένα τα δεδουλευμένα Μαρτίου ότι άλλο υπάρξει, αναλόγως των εξελίξεων, θα διευθετηθεί

Newsroom 24sports

Μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες η Ομόνοια εξακολουθεί να εκπέμπει υγεία και να έχει τακτοποιημένους τους ποδοσφαιριστές της στην ώρα τους.

Ενδεικτικό της συνέπειας της διοίκησης της εταιρείας είναι ότι προχώρησε στην καταβολή του ποσού που αντιπροσωπεύει τα δεδουλευμένα για τον μήνα Μάρτιο.

Η Ομόνοια δεν χρωστά ούτε σεντ στους ποδοσφαιριστές της, αλλά και σε όλους όσους αποτελούν το προσωπικό της εταιρείας, τη στιγμή που άλλα σωματεία –και δεν εννοούμε σωματεία που θα αγωνιστούν για τα play out –αν γίνουν βέβαια - προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους να αποφύγουν τις οικονομικές υποχρεώσεις που τα βαραίνουν.

Με βάση τα πρόταση της ΚΟΠ-σε αδρές γραμμές- η Ομόνοια αναμένεται να κάνει το διακανονισμό της με τους παίκτες της για το διάστημα πέραν αυτού για το οποίο έχουν ήδη πληρωθεί

Την ίδια ώρα οι διοικούντες αναμένουν τις όποιες εξελίξεις θα προκύψουν στην πτυχή της ποδοσφαιρικής δράσης –επανέναρξη  ή μη- και αναλόγως θα πράξουν.

Αναμένουν επίσης τις εξελίξεις στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μεταξύ της ΚOΠ και του  συνδικαλιστικού  οργάνου των ποδοσφαιριστών άνκαι είναι εμφανές ότι η πρόταση της ΚΟΠ περί μείωσης του 23 τοις εκατόν επί ολόκληρου του μισθού… μπάζει από παντού.

Σε πρόσφατο μας ρεπορτάζ είχαμε αναφέρει ότι είτε αρχίσει το πρωτάθλημα, είτε όχι, η Ομόνοια δεν δείχνει να είναι οικονομικά πιεσμένη σε βαθμό που να ανησυχεί. Σήμερα ενισχύουμε τη θέση αυτή προσθέτοντας την πληροφορία ότι ι η Ομόνοια δεν έχει πρόβλημα να έλθει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές της. Ανεξαρτήτως με την πρόταση της ΚΟΠ προς τους ποδοσφαιριστές η Ομόνοια έχει ήδη πληρώσει τιυς παίκτες της για τη δουλειά τους μέχρι τη μέρα που σταμάτησαν οι προπονήσεις.

Με βάση τα πρόταση της ΚΟΠ-σε πολύ αδρές γραμμές- η Ομόνοια αναμένεται να κάνει το διακανονισμό της με τους παίκτες της για το διάστημα πέραν αυτού για το οποίο έχουν ήδη πληρωθεί. Βέβαια ο διακανονισμός θα γίνει ανάλογα με το τι θα ακολουθήσει. Άλλη θα είναι η διευθέτηση αν η δράση συνεχιστεί, άλλη θα είναι αν, όχι.   Υπάρχουν και plan a και plan b (κατά τους Αγγλομαθείς). Η εταιρεία έχει ήδη φροντίσει.

Το θέμα της μισθοδοσίας αναμένεται να λυθεί ενδοοικογενειακά.

Η Ομόνοια είναι ακλόνητη οικογένεια: Υπάρχει σωστή αντιμετώπιση σε κάθε πρόβλημα. Και αυτό το θέμα θα λυθεί.

«Χειριζόμαστε με σοβαρότητα την όλη κατάσταση έχοντας ως κύριο μέλημα το καλό της ομάδας». Αυτό αναφερόταν στο πρόσφατο μήνυμα του προέδρου της εταιρείας προς τον κόσμο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση