ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Πιο γεμάτη και... πιο ψηλά

Επιστροφές με το μυαλό στη νίκη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου περιμένει πώς και πώς  το break με τις εθνικές ομάδες  να ολοκληρωθεί για να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα των ομάδων.

Με εξαίρεση την αποφόρτιση προπονητών και παικτών ουδεμία άλλη σοβαρή άμεσα κι ευθεία αγωνιστική ωφέλεια υφίσταται η Ομόνοια  από τη διακοπή. Αποφόρτιση όλων – διεθνών και μη – πνευματική και ψυχική. Όχι και σωματική πάντως, για τούς διεθνείς.

Η Ομόνοια μπαίνει σε μια τετράδα αγώνων, όπου με βάση τις εκτιμήσεις μπορεί να κτίσει ένα σερί. Αυτό ως εκτίμηση, δεν λέει απολύτως τίποτα αν δεν υπάρξει υλοποίηση του στόχου που λέγεται βαθμολογική συγκομιδή στο μάξιμουμ. Είναι άρα αυτή με βάση τις αντικειμενικές συνθήκες μια κρισιμότατη περίοδος αγώνων. Γιατί μπορεί θεωρητικά να δημιουργεί θετικά συναισθήματα και να γεννά προσδοκίες, υπάρχουν όμως και οι ολιγωρίες που δημιουργούν συνθήκες έτσι ώστε να πλανάται ο κίνδυνος η ομάδα να γκελάρει είτε την Κυριακή είτε στην συνέχεα Όλες οι ομάδες είναι ικανές να κάνουν ζημιές, όπως έχει αποδειχθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι το θεωρητικά βατό πρόγραμμα θα αρχίσει την Κυριακή με αντίπαλο τον Εθνικό στο ΓΣΠ και μετά θα αντιμετωπίσει τον Οθέλλο (εκτός), τη Νέα Σαλαμίνα (εκτός) και την Καρμιώτισσα (εντός).

«Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προσπαθεί συνεχώς να υπενθυμίζει την λογική «πάμε παιχνίδι με παιχνίδι» και το μείον 6 από την κορυφή όχι απλώς δεν πρέπει να μεγαλώσει άλλο αλλά επιβάλλεται να μειωθεί και φυσικά ταυτόχρονα στέλνει το μήνυμα ότι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ στο ματς της Κυριακής με τον Εθνικό φορτσάτοι σοβαροί και προσηλωμένοι για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή βλέπει επιστροφές. Η μία θα είναι Αυτή του Γιαννη Κούσουλου, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση δίπλα από τον Φουάντ Μπασιρού, ενώ αναμένεται στην διάθεση του τεχνικού να είναι και ο Βέλικο Σίμιτς.

Υπάρχει ερωτηματικό για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ρομάν Μπεζούς, ο οποίος εκτίει και ποινή αφού συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Μπεζούς και Φαμπιάνο γλίτωσαν από νέα γκέλα την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία πραγματοποίησε άλλη μια μέτρια εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ