ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:07
 

Ομόνοια: «Υπάρχει κάτι που δεν το ξέρουμε;»

Στέλεχος της Εταιρείας «Ομόνοια ποδόσφαιρο» διερωτάται για το θέμα του Μακαρείου

Newsroom 24sports

Όλο αυτό το αναπάντεχο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί με τη στάση του ΚΟΑ να μην απαντά στο αίτημα της Ομόνοιας για παραχώρηση του Μακαρείου σταδίου, είναι λυπηρό.

Ο κάθε υγιής φίλαθλος σχολιάζει αρνητικά τη στάση του ΚΟΑ, που για ένα ακριβώς τρίμηνο - στις 28 Φεβρουαρίου έχει γίνει η πρώτη νύξη της Ομόνοιας προς τον οργανισμό για το θέμα και φθάσαμε αισίως στις 28 Μαΐου - αποφεύγει να δώσει σαφή απάντηση στην Ομόνοια, που έχει μάλιστα προσφερθεί να συνδράμει οικονομικά στα έργα βελτίωσης του γηπέδου το οποίο ο ιδιοκτήτης οργανισμός έχει αφήσει, όχι ακριβώς στο έλεος τού Θεού, αλλά σαφώς παραμελημένο.

Έχουμε αναφερθεί επανειλημένα στη δυσφορία της διοίκησης της Ομόνοιας, αλλά και των οπαδών της ομάδας για την πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Ομόνοια ποδόσφαιρο» που θέλει να παραμείνει ανώνυμο, μας είπε το εξής σχετικά με το θέμα: «Δεν είναι σωστό αυτό που συμβαίνει. Μας συμπεριφέρονται λες και ξέρουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά όλον αυτόν τον καιρό αυτήν την εντύπωση αποκόμισα».

Το αν έχει δίκιο ο συγκεκριμένος, δεν το ξέρουμε. Όμως είναι πολύ λογικό να δημιουργούνται απορίες σε όλους από τη... μη απάντηση που φέρνει και τη διαιώνιση του θέματος, που είναι εκ των πραγμάτων πολύ σοβαρό για την Ομόνοια.

Η εβδομάδα που μπήκε αναμένεται να είναι καθοριστική και για την έκβαση του θέματος με τον προπονητή. Άλλωστε, θα πρέπει να πιάσει δουλειά, αφού θα έχει σημαντικό ρόλο στη δόμηση της ομάδας για τη χρονιά 2019-20.Μια χρονιά που όλοι στην Ομόνοια την περιμένουν να αποδειχθεί διαφορετική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ερντογάν για την τουρκική εισβολή: Εάν χρειαστεί θα επαναλάβουμε το ίδιο βήμα

«Κάποιος να πει στον σουλτάνο το γνωστό `όταν ο Θεός θέλησε να καταστρέψει τον μύρμηγκα, του έδωσε φτερά`!!! ...»
ΑΚΑ  |  11:10

Μεγαλύτερα αεροπλάνα για το Λονδίνο επιστρατεύει η Egypt Air

«Μήπως είναι ακόμη ένα τρικ …μάρκετινγκ για να ανεβάσουν τις τιμές των εισιτηρίων;»
Ai Em  |  10:39

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«Προς κυρία Έλενα Νεοκλέους: μην εκπλήττεστε για την αρνητική στάση του Κούμα. Ο άνθρωπος κάνει ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Mιλούμε για μια ομάδα 56 άχρηστων ατόμων! »
ΑΚΑ  |  09:18

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X