ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:57
 

Συγχαρητήρια Προέδρου Αναστασιάδη στην αποστόλη των Μεσογειακών Αγώνων

Ο αθλητισμός στην Κύπρο λειτουργεί πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο και αξιοποιεί το ταλέντο και τις προσπάθειες των αθλητών

Newsroom K

Με γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνεχάρη στους αθλητές, τις αθλήτριες και σε ολόκληρη την αποστολή που εκπροσώπησε με μεγάλη επιτυχία τη χώρα μας στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Όπως σημειώνει «ιδιαιτέρως συγχαίρω τους αθλητές μας που με τις επιδόσεις τους διακρίθηκαν, κέρδισαν μετάλλια και ανέβασαν μαζί τους τη σημαία της χώρας μας στο βάθρο των νικητών. Χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια, όπως και πολύ σημαντικές επιδόσεις είναι ο απολογισμός που μας έκανε αυτές τις μέρες περήφανους για τον αθλητισμό της χώρας μας».

Όπως τόνισε «δεν είναι υπερβολή εάν επισημάνω πως έγραψαν μία ακόμα λαμπρή σελίδα στην αθλητική Ιστορία της χώρας μας, επιβεβαιώνοντας ότι ο αθλητισμός στην Κύπρο λειτουργεί πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο και αξιοποιεί το ταλέντο και τις προσπάθειες των αθλητών, με αποτέλεσμα να αναβαθμίζεται διαρκώς και η διεθνής παρουσία μας».

«Ανάλογη των επιτυχιών τους θα είναι και η στάση της Πολιτείας έναντι των αθλητών και των προπονητών. Σε αυτό το πλαίσιο επιθυμώ να ανακοινώσω σήμερα ότι, από φέτος θα θεσμοθετηθεί και θα καθιερωθεί ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου και θα τιμούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίνονται σε διεθνείς αγώνες» επισημαίνει.

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος επαναλαμβάνει τα συγχαρητήρια του σε «όσους κέρδισαν μετάλλια, αλλά και όσους αγωνίστηκαν δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις. Εξίσου αξίζει εύφημος μνεία και στους προπονητές, οι οποίοι οδήγησαν τους αθλητές μας στις μεγάλες αυτές επιτυχίες, αλλά και στους συνοδούς τους, οι οποίοι συνέβαλαν έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες για να αποδώσουν τα μέγιστα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Οι επιθέσεις κατά Χριστοδουλίδη και η νέα λίστα του Οδυσσέα

«Δια της πλαγίας η Καθημερινή πλασάρει τον Υπουργό Εξωτερικών ως εν δυνάμει υποψήφιο στις προεδρικές ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X