ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στη μητέρα της Ρούπα ανατέθηκε η επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της

Η γιαγιά θα παραλάβει το παιδί από το νοσοκομείο «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται

ΠΗΓΗ: skai.gr

Εκκρεμούν οι τελευταίες γραφειοκρατικές διαδικασίες στην Ασφάλεια ώστε η γιαγιά να παραλάβει το παιδί από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, που είχε την προσωρινή επιμέλεια.

Στη μητέρα της Πόλας Ρούπα δόθηκε η επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της, όπως αποφάσισε το τμήμα ανηλίκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Φραγκίσκος Ραγκούσης, εκκρεμούν πλέον οι τυπικές γραφειοκρατικές διαδικασίες ώστε η γιαγιά να παραλάβει το παιδί από το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται.

Η μητέρα της Ρούπα θα μεταβεί σήμερα Κυριακή στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ώστε να τακτοποιήσει τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και στη συνέχεια, εφόσον προλάβει, θα παραλάβει το εγγόνι της από το νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, στο νοσοκομείο «Σωτηρία» μεταφέρθηκαν η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, καθώς εμφανίζουν συμπτώματα εξουθένωσης εξαιτίας της απεργίας πείνας και δίψας που πραγματοποιούν.

Στόχος των απεργιών ήταν να ανατεθεί η επιμέλεια του παιδιού σε συγγενείς της Ρούπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Το άγνωστο τετ α τετ με Κασσελάκη και η μέτρηση που δείχνει με ποιο σχηματισμό ταυτίζουν οι ψηφοφόροι τον πρώην πρωθυπουργό ...
Kathimerini.gr
 |  ΕΛΛΑΔΑ