ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παραλήρημα προπαγάνδας Σκοπιανών ΜΚΟ

Μέσω του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων

Newsroom Κ, Αθήνα

Κοινή δήλωση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της ΠΓΔΜ, οι οποίες κατηγορούν την Ελλάδα για παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία εις βάρος της «μακεδονικής» μειονότητας, φιλοξενεί το τουρκικό (κρατικό) πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ που τιτλοφορείται «Ο Μακεδονικός λαός κατηγορεί την Ελλάδα για γενοκτονία» (είδηση που φιλοξενείτο τέταρτη κατά σειράν στη σελίδα του πρακτορείου), με κοινή τους δήλωση προς το Anadolu, το Διεθνές Κίνημα για τα «Μακεδονικά» Ανθρώπινα Δικαιώματα, η Ηνωμένη «Μακεδονική» Διασπορά, το Παγκόσμιο «Μακεδονικό» Συμβούλιο και το Παγκόσμιο «Μακεδονικό» Συντονιστικό, καταγγέλλουν ότι οι «Μακεδόνες» δεν μπορούν πλέον να υποφέρουν το βαρύ φορτίο της έλλειψης δικαιοσύνης που τους έχουν επιβάλει η Ελλάδα, τα Ηνωμένα Έθνη, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

«Αυτό που ξεκίνησε ως συζήτηση για τη διευθέτηση μιας υποτιθέμενης διαφοράς, έχει 25 χρόνια αργότερα μετατραπεί σε μια προσπάθεια διάπραξης γενοκτονίας εις βάρος του «μακεδονικού» λαού (με σκοπό) να διαγράψουν τη χώρα τους, τη γλώσσα και την ιστορία τους από τα βιβλία και τους χάρτες όλου του κόσμου.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπινου γένους που μία τέτοια, διεθνώς ενορχηστρωμένη, πίεση ασκείται εις βάρος ενός ολόκληρου λαού με σκοπό να αυτοκαταστραφεί».

Γενοκτονία

Οι ίδιες ΜΚΟ δηλώνουν ότι το θέμα του ονόματος συνιστά μία εφεύρεση της ελληνικής κυβέρνησης και είναι απλά η συνέχιση και η διεθνοποίηση της εσωτερικής της πολιτικής που συνίσταται στην άρνηση αναγνώρισης της μακεδονικής ταυτότητας στη «μακεδονική μειονότητα».

Οι ΜΚΟ ζητούν επίσης τη σύσταση μίας ανεξάρτητης επιτροπής για να διερευνήσει τις «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» καθώς επίσης και εγκλημάτων εναντίον της ανθρωπότητας, εγκλημάτων πολέμου και γενοκτονίας που έχει διαπραχθεί εις βάρος της «μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα από το 1913 και έπειτα».

«Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και μία και καλή να αναγνωρίσει δημοσίως και να ζητήσει συγγνώμη για τα εγκλήματά της κατά της μακεδονικής μειονότητας», καταλήγει η κοινή δήλωση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ, Αθήνα

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση