Kathimerini.gr
Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται η Ελλάδα, με το 112 να χτυπά σε Πιερία, Ευρώτα, Ανατολική Μάνη και Λακωνία. Οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, με πλημμυρισμένους δρόμους, κατολισθήσεις και κλήσεις για άντηλση υδάτων.
Ενδεικτικές της κατάστασης είναι οι εικόνες από τη Λακωνία, όπου τρεις άνθρωποι μπόρεσαν να απεγκλωβιστούν τη τελευταία στιγμή από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, πριν το όχημα καλυφθεί από τα ορμητικά νερά.
Κακοκαιρία στη Λακωνία: Απεγκλωβισμός τριών ατόμων από Ι.Χ. που καλύφθηκε από τα ορμητικά νερά pic.twitter.com/18iG3VIMdQ
— Kathimerini_Web (@KathimeriniWeb) December 4, 2025
Προβλήματα και στη Ζάκυνθο
Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι και στο νησί της Ζακύνθου.

Στην Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου-Αλυκών ο δρόμος έκλεισε από το Μαντολάτο, προβλήματα υπήρξαν και στην επαρχιακή οδό κοντά στο χωριό Κούκεσι, ενώ μικρές κατολισθήσει σημειώθηκαν στη Λιθακιά.



























