ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Cupra παρουσιάζει το UrbanRebel Concept

Ένα πρωτότυπο με αστικό χαρακτήρα 100% ηλεκτρικό και μάλιστα… επιδόσεων!

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (ΙΑΑ) θα είναι ο χώρος στον οποίο η Cupra θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο και μάλιστα με χαρακτήρα. Ένα πρωτότυπο με αστικό χαρακτήρα 100% ηλεκτρικό και μάλιστα… επιδόσεων! Κάτι που αντιπροσωπεύει και την αντίληψη της εταιρείας για ένα υψηλών επιδόσεων ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης.

Το CUPRA UrbanRebel Concept συνδυάζει καθαρό ηλεκτρισμό, βιωσιμότητα και απόδοση με τη συναρπαστική αισθητική του εικονικού κόσμου. Δίνει μια ιδέα για τη μελλοντική γλώσσα σχεδιασμού του αστικού ηλεκτρικού οχήματος, που θα λανσαριστεί το 2025.

Οι αγώνες είναι ένα βασικό κομμάτι του DNA της CUPRA και γι ‘αυτό η εταιρεία αποφάσισε να παρουσιάσει το όραμα του 100% ηλεκτρικού αστικού οχήματός της πρώτα ως ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με τολμηρή, συναρπαστική, αιχμηρή εμφάνιση. Από την εικόνα του teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται η μεγάλη πίσω αεροτομή και το ενσωματωμένο LED φωτιστικό σώμα.

Το CUPRA UrbanRebel Concept θα παρουσιαστεί ψηφιακά την επόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στη φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου την μεθεπόμενη βδομάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση