ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το ήξερες ότι μπορείς να πας κάμπινγκ με MINI;

Η MINI διαθέτει δύο ευέλικτα και ιδιαίτερα οικονομικά μοντέλα με σύστημα ηλεκτροκίνησης και τον κατάλληλο εξοπλισμό

autokinito.com.cy

autokinito.com.cy

https://autokinito.com.cy/

facebookinstagram

Το φετινό καλοκαίρι, πολλοί είναι εκείνοι που θα προτιμήσουν να πάνε διακοπές σε κοντινές περιοχές ή να κάνουν ταξίδια εξερεύνησης στην ύπαιθρο της χώρας τους. Και ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις τη φύση δεν είναι άλλος από το κάμπινγκ. Ο συγκεκριμένος τρόπος διακοπών είναι μάλιστα και πιο φιλικός στο περιβάλλον, ειδικά όταν συνδυάζεται με βιώσιμο σύστημα κίνησης.

Η MINI διαθέτει δύο ευέλικτα και ιδιαίτερα οικονομικά μοντέλα με σύστημα ηλεκτροκίνησης και τον κατάλληλο εξοπλισμό: το MINI Cooper SE Countryman ALL4 με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE. Εξοπλισμένα σε κάθε περίπτωση με ειδικά συστήματα μεταφοράς από τη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ MINI και μία σκηνή οροφής, αποτελούν τον πιο οικολογικό στόλο οχημάτων για κάμπινγκ στον κόσμο. Με τα πακέτα ALL4 Trim ή Classic Plus, στον εξοπλισμό προστίθεται μεταξύ άλλων και μία ράγα οροφής. Μία σκηνή οροφής μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ράγες οροφής με την κατάλληλη βάση. Το MINI Cooper SE μπορεί εύκολα να μεταφέρει σκηνή οροφής.

Το έξυπνο αυτό κατάλυμα ανυψώνεται αυτόματα σε δευτερόλεπτα χάρη στα αμορτισέρ αερίου απασφαλίζοντας τους ειδικούς γάντζους. Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την πτυσσόμενη σκάλα από αλουμίνιο και να ανεβείτε στη σκηνή από τα οκτώ σκαλοπάτια της. Στο εσωτερικό της σκηνής σας περιμένουν δύο άνετες κουκέτες. Το καλοκαίρι, τα υφασμάτινα παράθυρα ανοίγουν εύκολα σαν ρολά, ενώ οι κουνουπιέρες παρέχουν την απαραίτητη προστασία από τα έντομα.

Παράλληλα, στο χώρο αποσκευών των 211 λίτρων του MINI Cooper SE, ο οποίος αυξάνεται στα 731 λίτρα με το πίσω κάθισμα αναδιπλωμένο, χωρούν όλες οι αποσκευές, ο εξοπλισμός περιπέτειας και οι υπνόσακοι δύο ατόμων για μεγάλο ταξίδι. Όσον αφορά δε το MINI Cooper SE Countryman ALL4 με τις πέντε πόρτες και τις ισάριθμες θέσεις στην καμπίνα, διαθέτει χώρο αποσκευών από 405 έως 1.275 λίτρα, ο οποίος το καθιστά πραγματικό αυτοκίνητο για κάθε χρήση στην κατηγορία των πολυτελών μικρών.

Αν έχετε ένα cool box στην καμπίνα μπορείτε να απολαμβάνετε το αναψυκτικό σας ενώ ακούτε απαλή μουσική από το ηχοσύστημα. Υπάρχει επίσης αρκετό ρεύμα για φόρτιση των κινητών. Αν προσθέσετε και τη φορητή μηχανή espresso, τότε τα όρια ανάμεσα στο κάμπινγκ και στο glamping γίνονται δυσδιάκριτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

autokinito.com.cy

Αυτοκίνηση: Τελευταία Ενημέρωση