ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γ. Τζωρτζής στο Digital Agenda: Πάνω από 300,000 ψηφιακοί χρήστες στην Τράπεζα Κύπρου

Οι χρήστες της υπηρεσίας Quickpay ανέρχονται στους 120 χιλιάδες

Της Μαρίας Ηρακλέους

Πάνω από 300 χιλιάδες ανέρχονται οι ψηφιακοί χρήστες της τράπεζας Κύπρου σύμφωνα με τον διευθυντή πληροφορικής και ψηφιακής μεταμορφωσης της Τράπεζας.

Μιλώντας στο Digital Agenda Cyprus Summit ο κ. Τζωρτζης ανέφερε επίσης ότι αυτή την στιγμή οι χρήστες της υπηρεσίας Quickpay ανέρχονται στους 120 χιλιάδες- αριθμός ο οποίος καθημερινά στέλνει χρήματα χρησιμοποιώντας την υπηρεσία.

Πρόκειται για ποσοστό το οποίο διπλασιάστηκε μέσα στα τελευταία χρόνια, όπως ανέφερε. Σημείωσε ότι η Τράπεζα Κύπρου ξεκίνησε συνεργασία με μια ειδική ομάδα ώστε να ενώσει τα πάντα ψηφιακά και αυτό, όπως τόνισε είναι τεράστιο βήμα. Εξίσου μεγάλη προσπάθεια είναι αυτό να γίνει με απλό τρόπο.

Μιλώντας για την ανάγκη αλλαγής χρήσης του όρου ψηφιακής μεταμόρφωσης σε ψηφιακή οικονομία σημείωσε ότι «αντί να δημιουργούμε ένα τραπεζικό προϊόν και να το προωθούμε χρειαζεται να συνεργαστούμε και να καταλαβουμε μαζι το πρόβλημα και μετά να το λύσουμε». Σημείωσε ότι υπάρχει πολύς χώρος για δημιουργικότητα στην ψηφιακή οικονομία αν υπάρχει συνεργασία ο ένας με τον άλλο και να υπάχει κατανόηση στα προβλήματα των πελατών.

Τόνισε ότι για τη μετάβαση στη νέα ψηφιακή οικονομία χρειάζεται ο καθένας να ξεπεράσει τον μικρόκοσμο του, διαφορετικά, πρόσθεσε, δεν θα φτάσουμε το παράδειγμα και το επίπεδο της Εσθονίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Geek: Τελευταία Ενημέρωση