ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το σύγχρονο ρολόι που τα κάνει όλα

Χωρίς αμφιβολία, το Samsung Gear S2 αποτελεί το καλύτερο και κομψότερο smartwatch που δημιούργησε ποτέ η εταιρεία, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, με μία εκπληκτική στρογγυλή οθόνη, η οποία χάρη στη μοναδική της περιστρεφόμενη στεφάνη, προσφέρει βελτιωμένο χειρισμό και απίστευτη ευκολία χρήσης.

Η μοναδική του σχεδίαση προσφέρει γρηγορότερη προσπέλαση των σημαντικότερων λειτουργιών, καθώς επίσης και τη δυνατότητα για επιλογή μέσα από μία μεγάλη ποικιλία φόντων και προσόψεων ρολογιού. Μέσω του S Health, πάρτε στα χέρια σας την υγεία σας, παρακολουθώντας τα ημερήσια επίπεδα δραστηριότητάς σας, τους καρδιακούς σας παλμούς, καθώς και την πρόσληψη νερού έναντι καφεΐνης.

Φορτίζει ασύρματα, με την απλή τοποθέτησή του πάνω σε βάση φόρτισης, ενώ η 4GB χωρητικότητά του είναι υπεραρκετή για την αποθήκευση έως και 300 απρόσκοπτα συγχρονισμένων τραγουδιών από το τηλέφωνό σας, έχοντας τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής, να σας ακολουθούν παντού.

Το Samsung Gear S2 διαθέτει ένα διαρκώς αυξανόμενο πλήθος εκπληκτικών εφαρμογών, προκειμένου να καταστεί όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο στην καθημερινότητά σας, κάνοντας τα όλα δυνατά: από την ολοκλήρωση μιας διαδρομής μέχρι να διατηρείται το σπίτι σας.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση