ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Samsung Gear S3: Με βελτιωμένες λειτουργίες

Εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ρολόγια και την τέχνη της ωρολογοποιίας, το Gear S3 συνδυάζει το διαχρονικό σχεδιασμό με την πλέον πρόσφατη τεχνολογία κινητών τηλεφώνων, συμπεριλαμβάνοντας πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό, ενσωματωμένο ηχείο και GPS. Το νέο Gear S3 αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε συλλογή ρολογιών.

Το Samsung Gear S3 είναι διαθέσιμο σε δύο εντυπωσιακά σχέδια που ταιριάζουν στους διαφορετικούς τρόπους ζωής των καταναλωτών: τo “frontier” και το “classic”. Εμπνευσμένο από τον τύπο του δραστήριου εξερευνητή, το Gear S3 frontier, διαθέτει ανθεκτική εξωτερική εμφάνιση, διατηρώντας διαχρονικό στυλ που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα.

Το frontier έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να αποδίδει σε οποιοδήποτε μέρος και περιβάλλον – είτε πρόκειται για εργασιακό χώρο είτε για ψυχαγωγία. Το Gear S3 classic διαθέτει μίνιμαλ, κομψό στυλ που το συναντάμε στα περισσότερα εμβληματικά ρολόγια. Το classic έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια – το μέγεθος και το σχήμα του επιλέχθηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να συνάδουν με ένα προσεκτικά κατασκευασμένο πολυτελές ρολόι.

Η Always On οθόνη με 16 εκατομμύρια χρώματα και η τεχνολογία Super AMOLED διαφοροποιούν περαιτέρω το Gear S3 από άλλα smartwatches. Η Always On οθόνη δείχνει πάντοτε την ώρα και δεν «σβήνει» αυτόματα, ενσωματώνοντας μία εκλεπτυσμένη επιφάνεια ρολογιού, η οποία μοιάζει στην εμφάνιση και στην αίσθηση ενός πολυτελούς αναλογικού ρολογιού.

Το περιστρεφόμενο πλαίσιο του Gear S3 που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του έχει ενισχυθεί με νέες λειτουργίες. Χωρίς να χρειάζεται να αγγίξουν την οθόνη, οι χρήστες μπορούν να δεχθούν ή να απορρίψουν μία κλήση ή να θέσουν σε αναβολή ένα ξυπνητήρι.

Επιπλέον, γράφοντας πάνω στην οθόνη, τα μηνύματα θα μετατραπούν αυτόματα σε κείμενα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν σύντομες υπενθυμίσεις και λίστες με υποχρεώσεις, έτσι ώστε να διαχειριστούν ακόμα και τα πιο έντονα προγράμματα με την εφαρμογή «Υπενθυμίσεις» (‘Reminders’).

To Gear S3 προσθέτει ευκολία στην κίνηση του καρπού, επιτρέποντας στους χρήστες να αφήσουν πίσω το smartphone τους, όταν δεν χρειάζεται να το έχουν μαζί τους. Η λειτουργικότητα του ενσωματωμένου GPS επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν με ακρίβεια τις καθημερινές τους δραστηριότητες εκγύμνασης, καθώς παράλληλα το Alti/ βαρόμετρο και το ταχύμετρο επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν τα πάντα από το ύψος και την ατμοσφαιρική πίεση μέχρι και τις ξαφνικές αλλαγές του καιρού, την απόσταση που έχουν διανύσει και την ταχύτητα.

Το Gear S3 έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των καταναλωτών. Σε περίπτωση ανάγκης, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία SOS, καθώς και λειτουργίες εντοπισμού για να ειδοποιήσουν την οικογένειά τους, φίλους και επαγγελματίες επειγόντων περιστατικών που μπορούν να τους βοηθήσουν σε καταστάσεις ανάγκης, ακόμα κι αν δεν έχουν το κινητό τους μαζί τους.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση