ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Samsung επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του καταναλωτή

Δελτίο Τύπου

Η Samsung Electronics Co., Ltd. μέσω της Συνέντευξης Τύπου της εταιρείας στην IFA 2016 που πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, ανέδειξε με ποιον τρόπο επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του καταναλωτή, παρουσιάζοντας ένα εύρος νέων προϊόντων και συνεργασιών για τις οικιακές συσκευές, τις οθόνες και τα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας για τις αγορές της Ευρώπης.

«Στην IFA 2016, θέλαμε να δείξουμε στο ευρωπαϊκό κοινό με ποιον τρόπο προσπαθούμε συνεχώς να επαναπροσδιορίσουμε την εμπειρία της Samsung. Για όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες μας – και μέσω όλων των προϊοντικών σειρών, από την τηλεόραση και το ηχοσύστημα έως τις οικιακές συσκευές. Οτιδήποτε δημιουργεί η Samsung προκύπτει από την αποφασιστικότητά μας να εμπλουτίσουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων με καινοτόμο τεχνολογία, η οποία βασίζεται στην πλήρη κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών των καταναλωτών», δήλωσε ο David Lowes, Chief Marketing Officer στη Samsung Electronics Europe.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε και πάλι στο CityCube στο Messe του Βερολίνου, η Samsung τόνισε τη δέσμευσή της προς την Ευρώπη, απασχολώντας 14.000 εργαζομένους σε 34 χώρες. Τα προϊόντα της Samsung εμπνέονται από το ευρωπαϊκό στυλ, τη μόδα, τον σχεδιασμό και τις καλύτερες παραδόσεις άριστης κατασκευής. Με 5% αύξηση των εσόδων από έτος σε έτος στο 2ο τρίμηνο, με ετπά στα δέκα νοικοκυριά στην Ευρώπη να διαθέτουν ένα Samsung κινητό τηλέφωνο και με μία στις τρεις οικογένειες να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές και ταινίες σε Samsung τηλεοράσεις, η εταιρεία θεωρεί ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσει ακόμα περισσότερο στη δυναμική της Ευρώπης.

Ανταποκρινόμενη σε αυτήν τη δέσμευση, η Samsung ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία MakerBot, παγκόσμιο ηγέτη στη 3D εκτύπωση, η οποία θα εξοπλίσει σχολεία, κολέγια και μουσεία σε πέντε ευρωπαϊκές αγορές με 3D εκτυπωτές, καθώς και θα εκπαιδεύσει τους καθηγητές και τους μαθητές στη χρήση της τεχνολογίας.

Με περισσότερους από 100.000 εκτυπωτές MakerBot σε όλο τον κόσμο, πρόκειται για τη μεγαλύτερη παγκοσμίως κοινότητα 3D εκτύπωσης και για ένα εκπληκτικά ισχυρό εργαλείο μέσα στην τάξη. Η Samsung ανακοίνωσε επίσης ότι, ως μέρος του Μεγάλου Συνασπισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ψηφιακές θέσεις απασχόλησης, βρίσκεται σε καλό δρόμο για να εκπληρώσει την υπόσχεσή της να υποστηρίξει 400.000 νέους και νέες έως το τέλος του 2016 - τρία χρόνια νωρίτερα από το αναμενόμενο.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση