ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι λόγοι για να αποκτήσεις το Apple Watch 2

Η νέα γενιά του Apple Watch, που παρουσιάστηκε πρόσφατα μαζί με το νέο iPhone 7, δεν απέχει πολύ σε σχεδίαση από τον προκάτοχό του, ωστόσο, είναι πια αδιάβροχο και ο χρήστης του μπορεί να το φορά ενώ κολυμπά σε βάθος μέχρι 50 μέτρων.

Η οθόνη του εκπέμπει διπλάσια φωτεινότητα, φτάνοντας τώρα στα 1000nits, ενώ η μεγαλύτερη ίσως αλλαγή αφορά το ηχείο του έξυπνου ρολογιού της Apple, που αποτελεί το μοναδικό σημείο εισόδου νερού -το οποίο όμως είναι σχεδιασμένο να το αποβάλλει αφού βγείτε από το νερό.

Η δε μπαταρία του εξακολουθεί να παρέχει διάρκεια ζωής 18 ωρών πριν από κάθε φόρτιση, αυτό όμως σημαίνει πως με τη λειτουργία του GPS θα εξαντλείται τώρα νωρίτερα.

Όπως και στην περίπτωση του νέου iPhone, οι σημαντικότερες αλλαγές κρύβονται στα σωθικά του Apple Watch 2, όπου υπάρχει το Apple S2 chipset. Το τελευταίο συνοδεύεται από έναν επεξεργαστή δύο πυρήνων, που αποδίδουν 50% περισσότερο σε σχέση με το γνήσιο μοντέλο, το οποίο παρουσιάστηκε πριν από ενάμιση περίπου χρόνο. Το GPU του νέου smartwatch προσφέρει απόδοση πρακτικά διπλάσια από το αρχικό μοντέλο, ενώ μαζί του λανσάρεται και η νέα έκδοση του Watch OS.

Tο watchOS 3 φέρει μια πληθώρα από προσθήκες, όπως τα απευθείας updates (χωρίς να χρειάζεται η χρήση του iPhone) νέο touch keyboard, Breath app και νέα SOS features. Το κερασάκι στην τούρτα -για κάποιους- είναι η υποστήριξη του Pokemon GO…

Ανάμεσα στα υλικά που έχει επιλέξει η Apple για το νέο της προϊόν είναι το κεραμικό, το οποίο είναι τέσσερις φορές ανθεκτικότερο σε σχέση με το ανοξείδωτο ατσάλι. Το Apple Watch 2 διατίθεται συγκεκριμένα σε 3 εκδόσεις (Aluminum, Stainless Steel και Ceramic) με το τελευταίο -που διατίθεται αποκλειστικά σε λευκό χρώμα- να αντικαθιστά το χρυσό Edition.

Οι πιο πάνω εκδόσεις φέρουν πλήθος νέων αξεσουάρ (όπως λουράκια), ενώ διαθέσιμη είναι επιπλέον η πιο ακριβή έκδοση από την εταιρία Hermes, όπως επίσης και το Apple Watch Nike+, το οποίο απευθύνεται σε αθλητικούς τύπους, σε μια συνεργασία της εταιρείας με τη Nike.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X