ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λογισμικό για προσβάσιμη πληροφόρηση από ΑμεΑ στην «Κ»

Δείτε βήμα βήμα τα εργαλεία που προσφέρει το λογισμικό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Καθημερινή Κύπρου ανακοινώνει την ενσωμάτωση στις ιστοσελίδες της λογισμικού υποβοήθησης πληροφόρησης/ενημέρωσης για ΑμεΑ και άτομα με δυσκολία στην ανάγνωση. Το λογισμικό υψηλής τεχνολογίας περιέχει δώδεκα διαφορετικά εργαλεία υποβοήθησης ανάγνωσης, μεταξύ αυτών και αυτόματη εκφώνηση κειμένου στα Ελληνικά (διαθέσιμη υπηρεσία σε υπολογιστές και ταμπλέτες).

Η υπηρεσία υποβοήθησης ανάγνωσης της «Καθημερινής» λειτουργεί στις ιστοσελίδες kathimerini.com.cy για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ταμπλέτες και στην ιστοσελίδα m.kathimerini.com.cy  για την πλοήγηση από κινητά. Σύντομα θα επεκταθεί και στον ιστότοπο knews.com.cy.

Χρήση:

Οι αναγνώστες θα βρουν το σχετικό μπλε εικονίδιο στην πάνω δεξιά γωνία των ιστοσελίδων μας. Με το πάτημα στο εικονίδιο ενεργοποιείται το λογισμικό υποστήριξης και παρουσιάζει τις επιλογές εργαλείων στη χρήση υπολογιστή/ ταμπλέτας. O αναγνώστης μπορεί να επιλέξει τη γλώσσα που επιθυμεί και στην οποία θα γίνεται η υποστήριξη ανάγνωσης (Ελληνικά).

Για επαναφορά/απόκρυψη της υπηρεσίας υπάρχει σχετική λειτουργία στον βυθό του σχετικού μενού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

Σύντομα, οι χρήστες των Windows 11 θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν τη νέα τεχνολογία που θα επιτρέπει αναζήτηση, συνομιλία, απαντήσεις ...
ΑΜΠΕ
 |  ΝΕΑ