ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Νεοκλέους σόκαρε κυβέρνηση και αεροδρόμια

Η εικόνα από τα κυπριακά αεροδρόμια και η ανάγκη για αλλαγή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αν κάποιος θέλει πραγματικά να εφαρμόσει μια ψηφιακή αλλαγή στην Κύπρο, αυτό είναι ένα σπουδαίο σημείο να ξεκινήσει, ανέφερε ο CEO της CYTA Ανδρέας Νεοκλέους, δείχνοντας στο κοινό φωτογραφία ενός στιγμιότυπου από το σύστημα ελέγχου διαβατηρίων στο αεροδρόμια Λάρνακας, κατά την σημερινή παρουσίαση του στο συνέδριο Digital Agenda Cyprus Summit.

Έψεξε το γεγονός ότι η πρώτη εντύπωση που δίνει η χώρα στους επισκέπτες της Κύπρου είναι μάλλον κακή, ιδιαίτερα για ένα κράτος που θέλει να ονομάζεται κέντρο τεχνολογίας. «Την ώρα που τα μοντέρνα αεροδρόμια προχωρούν, εμείς έχουμε αυτές τις περίεργες μηχανές, τις ουρές που δημιουργούνται μέχρι να σκανάρουν όλοι το διαβατήριο τους, να βγάλουν φωτογραφία, να τυπώσουν ένα χαρτί το οποίο θα πρέπει να ελεγχθεί στην συνέχεια από αστυνομικό και ίσως χρειαστεί να στηθούν σε άλλη ουρά, περιμένοντας έγκριση για είσοδο στην χώρα».

Ο κύριος Νεοκλέους ανέφερε επίσης η εγκατάσταση μηχανών σάρωσης βιομετρικών στοιχείων θα είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσει σήμερα και όχι αύριο όπως τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

Το Ισλάμ είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στον κόσμο και το ChatGPT η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης. ...
Kathimerini.gr
 |  ΝΕΑ