ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο όμιλος AdTech διοργανώνει το πρώτο HackAdTech Hackathon στην Κύπρο

Θα πραγματοποιηθεί στις 26-27 Νοεμβρίου

Δελτίο Τύπου

Ο διεθνής όμιλος, AdTech Holding, ο οποίος εδρεύει στην Κύπρο, με επίκεντρο τη δημιουργία οικοσυστημάτων startup και καινοτομιών για τεχνολογίες διαφήμισης και μάρκετινγκ, ανακοινώνει τη διοργάνωση του πρώτου ανοικτού HackAdTech Hackathon, στη Λεμεσό.

Στις 26-27 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το HackAdTech 2022 – ένα ανοιχτό AdTech Hackathon, με το μεγαλύτερο εύρος βραβείων στην Κύπρο. Αυτός ο διαγωνισμός παρουσιάζει τέσσερις διαφορετικές προκλήσεις που κυμαίνονται από την κοινωνική έως την ψηφιακή διαφήμιση, τις εφαρμογές για κινητά και τα αναλυτικά στοιχεία. Όλα αυτά πρέπει να επιλυθούν κατά τη διάρκεια του 2 ημερών διαγωνισμού.

«Το HackAdTech Hackathon είναι μια πραγματική ευκαιρία για όλους να εκφραστούν – ανεξάρτητα από το αν είστε νέος, επαγγελματίας του κλάδου ή ειδικός, ακόμα και αν μόλις ξεκινάτε. Είναι μια ευκαιρία να δείξετε τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά σας στην επίλυση οποιασδήποτε από τις τέσσερις σύγχρονες προκλήσεις».

Alex Vasekin, AdTech Holding CEO

Σε ποιον απευθύνεται το HackAdTech;

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για κάθε προγραμματιστή, σχεδιαστή, επιστήμονα δεδομένων ή επίδοξους ειδικούς πληροφορικής και λάτρεις της τεχνολογίας να συμμετέχουν και να επιλύσουν οποιαδήποτε από τις τέσσερις προκλήσεις.

Τα μέλη έχουν χρόνο να εγγραφούν έως τις 20 Νοεμβρίου και να σχηματίσουν ομάδες έως πέντε μελών, συμπεριλαμβανομένου ενός προγραμματιστή, έως τις 21 Νοεμβρίου 2022. Στη συνέχεια, στις 26 και 27 Νοεμβρίου θα πρέπει να εφαρμόσουν την ιδέα τους, η οποία θα θεωρηθεί έγκυρη μόνο εάν το πρωτότυπο είναι λειτουργικό, αποτελεσματικό, έχει επιχειρηματικές δυνατότητες και η παρουσίαση είναι σαφής και διορατική.

Σε ποιες καινοτομίες πρόκειται να δουλέψουμε;

Οι καλύτερες παρουσιάσεις και νικητές του πρώτου βραβείου των 20.000 ευρώ, καθώς και του δεύτερου και του τρίτου βραβείου, θα διαγωνιστούν στις ακόλουθες προκλήσεις:

• Λύσεις πληροφορικής για να βελτιώσουν τη ζωή στην Κύπρο και να κάνουν το νησί ακόμα πιο άνετο
• Καινοτομίες ψηφιακής διαφήμισης
• Εφαρμογές για κινητά για δημιουργία εσόδων μέσω ψηφιακής διαφήμισης
• Αλγόριθμους συστάσεων που βασίζονται σε ανάλυση πραγματικής συμπεριφοράς χρήστη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρώτο ανοιχτό HackAdTech Hackathon ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο ή επικοινωνήστε με το pr@adtechholding.com.

Επικοινωνία:
Mari Yash
+35795989881
pr@adtechholding.com

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

«Αλλάζουν πάρα πολύ τα social media. Πάμε από την κοινωνική δικτύωση σε μέσα διανομής περιεχομένου με αλγοριθμικό τρόπο»
Kathimerini.gr
 |  ΝΕΑ