ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρώην σχεδιαστής της Apple θα λανσάρει αντίπαλο για το HomePod

Ο Κρίστοφερ Στρίνγκερ, ο οποίος για 20 χρόνια ήταν στο πλευρό του Τζόνι Άιβ στην ομάδα σχεδιασμού της Apple, ιδρύει την Syng

Newsroom K

Ένας από τους πιο γνωστούς, πρώην σχεδιαστές της Apple, συγκεντρώνει κεφάλαια για να δημιουργήσει ένα «επαναστατικό» νέο σύστημα ήχου, για να ανταγωνιστεί τα διάσημα ηχεία Sonos και HomePod, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

Έχοντας περάσει περισσότερα από 20 χρόνια στην ομάδα σχεδιασμού της Apple και να συνεργάζεται στενά με τον ίδιο τον Τζόνι Άιβ, ο Κρίστοφερ Στρίνγκερ εγκατέλειψε τη Σίλικον Βάλει το 2017, για να ξεκινήσει τη νέα του επιχείρηση, Syng, στο Βένις Μπιτς του Λος Άντζελες.

Ο Στρίνγκερ, όπως αναφέρουν οι FT, περιλαμβάνεται σε περισσότερα από 1.400 διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων και σχεδίων που σχετίζονται με προϊόντα της Apple, όπως το iPhone, το Apple Watch και το HomePod.

Η νέα του εταιρεία, Syng, η οποία χαρακτηρίζεται ως το «μέλλον του ήχου», στοιχηματίζει στην ανώτερη κλάση των σχεδίων και της ποιότητας του ήχου των συσκευών της, η οποία θα της επιτρέψει να ξεχωρίσει.

Επίσης, η εταιρεία, σύμφωνα με τους Financial Times, θα χρησιμοποιήσει μια νέα τεχνολογία στα μεγάφωνα των συσκευών της, η οποία θα δημιουργεί έναν «επαναστατικό-μοναδικό» ήχο, που η Syng υποστηρίζει ότι θα είναι «εξωπραγματικός».

Το πρώτο ηχείο της εταιρείας, με το όνομα «Cell», έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2020, με διάφορες συσκευές να είναι προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια.

Η εταιρεία ελπίζει επίσης να έχει έσοδα μέσω της αδειοδότησης της νέας τεχνολογίας ήχου, σε άλλους κατασκευαστές. Ακόμη σχεδιάζεται μια συνδρομητική υπηρεσία, για την οποία δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες.

Καταληκτικά, όπως σημειώνουν οι FT, ως μια νέα επιχείρηση που ξεκινά σε ένα αβέβαιο οικονομικό κλίμα, η Syng επικεντρώνεται στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι επενδυτές της, στα πρόσωπα και την εμπειρία των ατόμων που ίδρυσαν την εταιρεία.

Πληροφορίες / Φωτογραφία: Financial Times

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X