ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Facebook μοιράζει λεφτά μετά την λάθος καταγραφής προσωπικών μηνυμάτων

Οι συμμετέχοντες θα πληρώνονται ένα μικρό ποσό, μέχρι 5 δολάρια, για να χρησιμοποιήσει τις συνομιλίες τους

ΑΜΠΕ

Το Facebook λέει ότι θα αρχίσει να πληρώνει τους χρήστες για να μπορούν να συλλέγουν, με τη συγκατάθεσή τους πλέον, τα φωνητικά τους δεδομένα για την κατάρτιση λογισμικού αναγνώρισης ομιλίας, μετά την περσινή γκάφα να ακούει κρυφά τα προσωπικά μηνύματα των χρηστών, χωρίς την άδειά τους.

Σε ένα πρόγραμμα που θα ονομάζεται «Προφορές», οι συμμετέχοντες θα πληρώνονται ένα μικρό ποσό, μέχρι 5 δολάρια, για να χρησιμοποιήσει το Facebook τις συνομιλίες τους, ώστε να εξελίξει την αναγνώριση ομιλίας AI.

Αυτά τα φωνητικά δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση προϊόντων όπως η Portal, η οποία είναι η έξυπνη οθόνη του Facebook που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την βίντεο-κλήση, για να μπορεί να ενεργοποιηθεί με τη φωνή κάποιου.

Στο πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 χρονών, θα πρέπει να χρησιμοποιούν συγκεκριμένες φράσεις, όπως «Hey Portal» και επίσης να λένε τα πρώτα ονόματα 10 φίλων τους στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΑΜΠΕ

Social: Τελευταία Ενημέρωση

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Το νέο εταιρικό όνομα του Facebook παραμένει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό που το ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι, αναφέρει το Verge ...
Kathimerini.gr
 |  SOCIAL
Μαύρη Δευτέρα για το Facebook

Μαύρη Δευτέρα για το Facebook

«Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι προσβάσιμος». Το μήνυμα αυτό αντίκριζαν χθες δεκάδες εκατομμύρια χρήστες σε πολλές χώρες του ...
 |  SOCIAL