ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Twitter: Συγγνώμη Μασκ για καυγά με απολυμένο υπάλληλο

Αφού διέγραψε ανάρτηση ότι «είναι ο χειρότερος», του προσέφερε επιστροφή στη θέση του

ΠΗΓΗ: ΒΒC

Νέο περιστατικό αρνητικής δημοσιότητας για τον ιδιοκτήτη του Twitter, Ελον Μασκ, με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου να καυγαδίζει με απολυμένο υπάλληλο της ψηφιακής πλατφόρμας και μετά να σπεύδει να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, η διαμάχη ξεκίνησε ότι ο υπάλληλος Χάλι Θορλάιφσον έγραψε στο Twitter απευθυνόμενος στον κ. Μασκ: «Ο επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν είμαι μισθωτός ή όχι».

Ο κ. Μασκ απάντησε ρωτώντας: «Τι δουλειά κάνετε;» Υστερα από μια σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις, ο κ. Θορλάιφσον είπε ότι έλαβε ένα email που επιβεβαίωνε ότι είχε απολυθεί.

Μετά τη συνομιλία ο κ. Μασκ ανήρτησε στο Twitter ένα tweet την Τρίτη που περιέγραφε τον κ. Θορλάιφσον ως «τον χειρότερο» πριν το διαγράψει.

Προφανώς αλλάζοντας στη συνέχεια γνώμη, ο κ. Μασκ έσπευσε στην πλατφόρμα ξανά λίγες ώρες αργότερα για να ζητήσει συγγνώμη – και φάνηκε να προσφέρει στον κ. Θορλάιφσον την επιστροφή στη θέση του.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον Χάλι για την παρεξήγηση της κατάστασής του. Βασίστηκε σε πράγματα που μου είπαν ότι ήταν αναληθή ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, αληθινά, αλλά δεν είχαν νόημα», ανέφερε αόριστα στην απολογητική του ανάρτηση ο κ. Μασκ.

«Σκέφτεται να παραμείνει στο Twitter», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: ΒΒC

Social: Τελευταία Ενημέρωση

Από ψηφιακό χώρο συνάντησης του κοινωνικού μας κύκλου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν να μετατρέπονται όλο και περισσότερο ...
Kathimerini.gr
 |  SOCIAL
Τη στιγμή που υπάρχει μια ομαδική συνομιλία για το κάθε τι, πώς μπορούμε να κάνουμε υγιή χρήση των τσατ χωρίς να χάνουμε ...
Kathimerini.gr
 |  SOCIAL
Δεν σχετίζεται η παγκόσμια εξάπλωση του Facebook με τα ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Ιντερνετ ...
ΠΗΓΗ: Reuters
 |  SOCIAL