ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Google: Το Gmail γίνεται ταχύτερο με την τεχνητή νοημοσύνη

Η Google διαθέτει περισσότερους από 3 δισεκατομμύρια χρήστες του Workspace, από απλούς καταναλωτές της δωρεάν έκδοσης έως εταιρείες που πληρώνουν συνδρομές για τις εφαρμογές

Kathimerini.gr

Η αναζήτηση ενός email που περιέχει οδηγίες από το αφεντικό σας, τη διεύθυνση του φίλου σας ή τον αριθμό επιβράβευσης της αεροπορικής σας εταιρείας πρόκειται να γίνει ευκολότερη σύμφωνα με τη Google.

Αυτή την ώρα η εταιρεία δοκιμάζει τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και τα καθιστά προσβάσιμα σε περιορισμένο αριθμό χρηστών του Workspace, δηλαδή την πλατφόρμα που περιλαμβάνει και το Gmail.

Την Παρασκευή, η εταιρεία ανακοίνωσε μια αναβάθμιση τεχνητής νοημοσύνης για το Gmail: Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, οι χρήστες θα δουν «κορυφαία αποτελέσματα» όταν κάνουν αναζήτηση στα εισερχόμενά τους email. Σε μια ανάρτηση στο blog, η Google χαρακτήρισε τη λειτουργία «αίτημα των χρηστών» και ανέφερε ότι θα είναι διαθέσιμη σύντομα σε όλους τους κατόχους λογαριασμών και πελάτες.

Πριν λίγο καιρό εξάλλου, η Google ανακοίνωσε ότι πλέον η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να διευκολύνει τους χρήστες στη σύνταξη ηλεκτρονικών μηνυμάτων μέσω της εφαρμογής Gmail. Η εταιρεία θα ενσωματώσει τη λεγόμενη «δημιουργική» τεχνητή νοημοσύνη στο Gmail για να βοηθήσει στη γρήγορη επέκταση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με την ονομασία «Help Me Write».

«Απλώς πληκτρολογήστε την προτροπή αυτού που θέλετε, πατήστε Δημιουργία και θα εμφανιστεί ένα πλήρες προσχέδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σουντάρ Πιτσάι.

Η Google διαθέτει περισσότερους από 3 δισεκατομμύρια χρήστες του Workspace, από απλούς καταναλωτές της δωρεάν έκδοσης έως εταιρείες που πληρώνουν συνδρομές για τις εφαρμογές.

Με πληροφορίες από CNBC

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Social: Τελευταία Ενημέρωση

Από ψηφιακό χώρο συνάντησης του κοινωνικού μας κύκλου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν να μετατρέπονται όλο και περισσότερο ...
Kathimerini.gr
 |  SOCIAL
Τη στιγμή που υπάρχει μια ομαδική συνομιλία για το κάθε τι, πώς μπορούμε να κάνουμε υγιή χρήση των τσατ χωρίς να χάνουμε ...
Kathimerini.gr
 |  SOCIAL