ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol: Φιλοξενεί το TEDxLimassol 2022

Πιστό στη δέσμευσή του για προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας στην Κύπρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πιστό στη δέσμευσή του για προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας στην Κύπρο, το ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol του Ομίλου MHV Mediterranean Hospitality Venture Ltd, θα φιλοξενήσει στις 19 Νοεμβρίου 2022 την εκδήλωση TEDxLimassol 2022, με θέμα “Living on the Edge”.

Πρόκειται για μια εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας, η οποία φιλοξενεί διακεκριμένους ομιλητές από Κύπρο και εξωτερικό. Ο θεσμός του TEDx ενθαρρύνει τον διάλογο, την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων γύρω από σύγχρονα ζητήματα, φέρνοντας στο προσκήνιο ανθρώπους και καινοτομούν στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, της κλιματικής αλλαγής, της ιατρικής, της εκπαίδευσης και της τέχνης. Η εκδήλωση κεντρίζει το ενδιαφέρον των πολιτών, επιχειρηματιών και επαγγελματιών από όλους τους τομείς της οικονομίας και ιδιαίτερα των νέων επιστημόνων.

Δρώντας ως ενεργός εταιρικός πολίτης, που πρωταγωνιστεί στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη του νησιού, ο Όμιλος MHV Mediterranean Hospitality Venture Ltd ασκεί τις επενδυτικές του δραστηριότητες με σταθερή προσήλωση σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο.

Σε δηλώσεις του, ο Χάρης Μιχαήλ, CEO του ομίλου MHV Mediterranean Hospitality Venture Ltd, σημείωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε φέτος τον επιτυχημένο θεσμό TEDx. Είμαστε βέβαιοι ότι και η φετινή εκδήλωση θα προσθέσει αξία στο κοινωνικό σύνολο. Οτιδήποτε συνδέεται με την ανάπτυξη της έρευνας, της καινοτομίας και της τεχνολογίας θα μας βρίσκει πάντοτε συμμάχους και συνοδοιπόρους. Ως ένας κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός, θα συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε στην κοινωνία την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει».

Περισσότερες πληροφορίες για το TEDxLimassol 2022, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.tedxlim.com 

Σχετικά με την MHV Mediterranean Hospitality Venture Ltd 

Ο Όμιλος MHV Mediterranean Hospitality Venture Ltd δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς του τουρισμού και της ανάπτυξης ακινήτων με χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από εμβληματικές μονάδες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Ο Όμιλος MHV είναι ιδιοκτήτης πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, το The Landmark Nicosia, το Aphrodite Hills Resort στην Πάφο το Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι και το Porto Paros, στην Πάρο. Στον τομέα των ακινήτων, διαχειρίζεται αξιόλογα έργα, όπως το Park Tower, το The Landmark Towers, και τις οικιστικές μονάδες στο Aphrodite Hills Resort, ενώ παράλληλα μελετά σημαντικό αριθμό εγχειρημάτων και στους δύο κλάδους, κυρίως στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Geek: Τελευταία Ενημέρωση