ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υψηλόβαθμα στελέχη της Apple και της Adidas στο Digital Agenda Cyprus

Συμμετοχή στο συνέδριο σημαντικών προσωπικοτήτων στους τομείς της τεχνολογίας, του εταιρικού ήθους, της έρευνας και της καινοτομίας και της καταναλωτικής συμπεριφοράς

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Digital Agenda Cyprus Summit 2020 επιστρέφει στις 21 Οκτωβρίου για 3η συνεχομένη χρονιά με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων στους τομείς της τεχνολογίας, του εταιρικού ήθους, της έρευνας και της καινοτομίας και της καταναλωτικής συμπεριφοράς.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ιδιαιτερότητες της εποχής μας, αλλά ταυτόχρονα και τις αυξημένες ανάγκες για εξειδικευμένη γνώση όσον αφορά το νέο παγκόσμιο status quo, αποφασίστηκε η μετατροπή του Digital Agenda Cyprus Summit 2020 σε ψηφιακό διαδικτυακό συνέδριο.

Η μεγάλη επιτυχία και ο απόηχος από το περσινό 2ο Digital Agenda Cyprus Summit οδήγησε στην οργάνωση του 3ου συνεδρίου. Να θυμίσουμε ότι πέρσι στο συνέδριο έλαβαν μέρος 32 ομιλητές ενώ το παρακολούθησαν 1186 σύνεδροι.

Μεταξύ των ομιλητών φέτος βρίσκονται ο Asif Sadiq που είναι επικεφαλής του Παγκόσμιου Τμήματος Ετερογένειας και Ενσωμάτωσης της Adidas και η Λαίδη Kinvara Balfour παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο σε μεγάλες όσο και μικρές εταιρείες.

Asif Sadiq

Ο Asif Sadiq είναι επικεφαλής του Παγκόσμιου Τμήματος Ετερογένειας και Ενσωμάτωσης της Adidas. Πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο ειδήμονα στους τομείς της ετερογένειας και ενσωμάτωσης, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην επίτευξη επιχειρησιακών και στρατηγικών στόχων.

Κατέχει ηγετικό ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο, ως ένας ένθερμος και εμψυχωτικός κύριος ομιλητής, με την ικανότητα να δημιουργεί ένα περιβάλλον ενσωμάτωσης και ενδυνάμωσης για όλους. Παράλληλα είναι συγγραφέας. Ο Asif είναι βασικός παράγοντας στην υλοποίηση δραστηριοτήτων και προγραμμάτων Ετερογένειας και Ενσωμάτωσης (D&I), καθώς και στη διασύνδεση ενδιαφερόμενων μερών σε εταιρείες, ως προς την οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων.

Έχει λάβει μια σειρά από επαίνους για το έργο του, όπως το «Mosaic (Prince's Trust) Award» για θέματα καθοδήγησης, το βραβείο «Αστυνομικού της Χρονιάς», το βραβείο «Δημοσίου Υπαλλήλου της Χρονιάς», το υψηλού κύρους «Asian Professional Award», αλλά και το εμβληματικό «Head of Diversity Award» στα βραβεία European Diversity.

Ο ίδιος τιμήθηκε επίσης το 2017, κατά τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, με το αστέρι του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (MBE) για τις υπηρεσίες του στην Αστυνομία και τις Κοινότητες του Ηνωμένου Βασιλείου. Παράλληλα, είναι μέλος της Συντεχνίας Επαγγελματιών Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Guild), της «The Worshipful Company of Security Professionals» και «Freeman of the City».

Στο παρελθόν υπήρξε επικεφαλής του Τμήματος Ετερογένειας, Ενσωμάτωσης και Συμμετοχής στον όμιλο «The Telegraph Media Group», ενώ προηγουμένως ήταν επικεφαλής στο Τμήμα Ετερογένειας και Ενσωμάτωσης της εταιρείας EY Financial Services. Ακόμη, διετέλεσε επικεφαλής του Τμήματος Ισότητας, Ετερογένειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Αστυνομία του Λονδίνου.
Είναι επί του παρόντος διοικητικός συνεργάτης στο «St George's House» του «Windsor Castle», κριτής σε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων CIPD, BIMA Awards, Personnel Today Awards και του Lord Mayor's Dragon Awards.

Ταυτόχρονα είναι πρεσβευτής της ομάδας μνήμης της Σρεμπρένιτσα «Remembering Srebrenica», μέλος της APPG (Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Ομάδας) κατά των Εγκλημάτων Μίσους, ειδικός σύμβουλος στη φιλανθρωπική οργάνωση Penny Appeal, εκπαιδευτής του «Γραφείου Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» του ΟΑΣΕ και ειδικός λοχίας στην Αστυνομία του Λονδίνου.

Λαίδη Kinvara Balfour

Η Λαίδη Kinvara Balfour παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο σε μεγάλες όσο και μικρές εταιρείες (Jimmy Choo, Richemont, Smythson, UBS, Evian, Coutts κ.ά.) σχετικά με τον κόσμο της τεχνολογίας, της μόδας και της ποπ κουλτούρας, αλλά και τη φιλοσοφία που ακολουθούν.

Έχοντας κερδίσει το «Lloyd's Fashion Challenge», διαγωνισμό στον σχεδιασμό μόδας, σε ηλικία 16 ετών, η Balfourξεκίνησε την καριέρα της δουλεύοντας για τη Westwood και τον Tomasz Starzewski. Ακολούθως συνεργάστηκε με τα περιοδικά Condé Nast και Telegraph Magazine, όπου κατείχε τη θέση της Style Editor. Το 2004, η Kinvara επιλέγηκε για τη θέση της εκδότριας για τη πόλη του Λονδίνου, στο DailyCandy.com. Λόγω της δουλειάς της η αμερικανική εταιρεία έλαβε μαζική αναγνώριση, έως την εξαγορά της από τον κολοσσό Comcast.

Το 2012 η ίδια ξεκίνησε το ψηφιακό blog του περιοδικού Time Out, ενώ το 2014 ήταν ιδρυτικό στέλεχος της νεοφυούς τεχνολογικής εταιρείας StyleCard. Το 2016 η Balfour υπήρξε Digital Consultant για το Vanity Fair UK και διευθύντρια του ψηφιακού περιεχομένου της έκδοσης. Παράλληλα, το ίδιο έτος ήταν Ανώτερη Σύμβουλος στη νεοφυή εταιρεία,SWNG, στη Silicon Valley, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους Tommy Stadlen και Fred Blackford και τον συνιδρυτή του Twitter, Biz Stone. Η SWNG αποκτήθηκε από τη Microsoft το 2017.
Από το 2014, η Kinvara Balfour παρουσιάζει το «Fashion in Conversation» για την εταιρεία τεχνολογίας Apple Inc. Πρόκειται για μια σειρά συνεντεύξεων στα καταστήματα της Apple, με άτομα παγκόσμιου κύρους. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε κοινό άνω των 900 εκατομμυρίων ατόμων στο iTunes.

Ταυτόχρονα το 2014, ήταν μια από τις λίγες γυναίκες που προσκλήθηκαν ως ομιλήτριες στη Διάσκεψη Κορυφής για την Επιχειρηματικότητα που διοργάνωσε ο Προέδρος Ομπάμα. Είναι ακόμη δημιουργός των «THE VISIONARIES», μιας σειράς μίνι ταινιών που γυρίστηκαν αποκλειστικά σε συσκευές iPhone. Τόσο το γύρισμα όσο και η σκηνοθεσία τους έγινε από την ίδια.

Το συνέδριο

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις και συζητήσεις στο πλαίσιο διαφόρων θεματικών, όπως η διαχείριση της συμπεριφοράς των καταναλωτών μετά την «εποχή του κορωνοϊού», η «εκπαίδευση στα όρια», η ανάδυση του κινήματος «Black Lives Matter» και το πώς εκφράζεται πλέον το εταιρικό ήθος. Ταυτόχρονα θα συζητηθεί το θέμα της επίδρασης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και του δημοκρατικού πολιτεύματος στην εξέλιξη και εξάπλωση των θεωριών συνωμοσίας (π.χ. 5G). Κεντρικό ρόλο έχει ξανά η υγεία, με τη συζήτηση να κινείται γύρω από την έρευνα για τον αντίκτυπο των στεροειδών. Ακόμη, θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα του χειρισμού της πανδημίας από την Ευρώπη.

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10:00 - 10:05
Εναρκτήρια ομιλία: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΤΙΔΗΣ
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ
HUMANITY ON THE EDGE

Η ΔΕΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ: 
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΠΟΧΗ
THE CAPTIVE ECONOMY: THE VALUES OF THE POST-COVID CONSUMER
10:05 - 11:00
KEN HUGHES
11:00 - 11:30
KEN HUGHES - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΤΙΔΗΣ

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Ή ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΔΟ; 
ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
EUROPE ON ITS KNEES OR ON THE RISE? CORONA VIRUS LESSONS OF SOLIDARITY
11:30 - 12:00
STELLA KYRIAKIDES - Proffesor ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΥΛΑΚΤΟΥ - ΜΑΡΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
EDUCATION IN THE NEW ERA. HOW TO STAND OUT IN A COMPETITIVE MARKET

12:00 - 12:30
JACQUELINE KASSTEEN
12:30 - 13:00
JACQUELINE KASSTEEN - ΔΡ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΕΜΙΤΗΣ

13:00 -15:00 – ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
CORONA VIRUS AS AN OPPORTUNITY FOR DIGITALISATION. WHAT’S NEXT
15:00 - 15:30
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
15:30 - 16:00
ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΟΣΜΟ
HOW TO EMBRACE DIVERSITY AND INCLUSION IN A POST-COVID WORLD
16:00 - 16:30 
ASIF SADIQ
16:30 - 17:00
ASIF SADIQ - MICHALIS PERSIANIS - Dr KOSTAS GOULIAMOS

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ:
Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
NEW TRENDS IN THE ZEITGEIST:
SUSTAINABILITY OF THE FASHION INDUSTRY IN THE NEW ERA
17:00 - 17:30
LADY KINVARA BALFOUR
17:30 - 18:00
LADY KINVARA BALFOUR - ΔΕΣΠΩ ΛΕΥΚΑΡΙΤΗ

Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

1. Να εγγραφείτε στο https://hopin.to/events/digital-agenda-cyprus-summit 
2. Στη συνέχεια θα πρέπει να συνδεθείτε (sign up) μέσω απλής εγγραφής (όνομα, επίθετο, email και password) ή μέσω Facebook, LinkedIn, Google.
3. Μόλις ολοκληρώσετε το sign up, θα μπείτε στον χώρο του συνεδρίου.
4. Μια ώρα πριν την έναρξη του συνεδρίου, θα σας σταλεί και υπενθύμιση για να το παρακολουθήσετε.

Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στη στήριξη της Cyta, της Τράπεζας Κύπρου, της Deloitte και της Logicom. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, Frederick University.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digitalagendacy.com 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Geek: Τελευταία Ενημέρωση

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Αλλάζει όνομα το Facebook;

Το νέο εταιρικό όνομα του Facebook παραμένει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό που το ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι, αναφέρει το Verge ...
Kathimerini.gr
 |  SOCIAL
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 19 και αύριο 20 Οκτωβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Σήμερα το Digital Agenda Cyprus Summit

Σημαντικοί ομιλητές θα αγγίξουν θέματα κομβικής σημασίας που επηρεάζουν την καθημερινότητα μας
Kathimerini.com.cy
 |  ΝΕΑ