ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Athos», ντοκιμαντέρ στο Netflix για το Άγιο Όρος

Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δεκάδα

must.com.cy

Του Πάρι Δημητριάδη

Με έτος παραγωγής του το 2016, το Netflix συμπεριέλαβε πριν από λίγες μέρες στην πλατφόρμα ένα γερμανικής παραγωγής ντοκιμαντέρ για το Άγιο Όρος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το «Athos» όπως ονομάζεται το ντοκιμαντέρ, εκτοξεύτηκε αμέσως στην κορυφή της πλατφόρμας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο και προσελκύει καθημερινά πολλές χιλιάδες θεάσεις.

Το ντοκιμαντέρ έχει γυριστεί σε σενάριο και σκηνοθεσία των Peter Bardehle και Andreas Martin και με συνεργείο που αποτελούνταν από επαγγελματίες του χώρου, τόσο από Ελλάδα όσο και από Γερμανία. Τη διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει ο Γιάννης Φωτίου και υπεύθυνος ήχου είναι ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Πρόκειται για μια διακριτική ταινία που όμως προσφέρει μοναδική πρόσβαση στο τοπίο, στις τελετουργίες, στην διαστολή του χρόνου που μοιάζει να συντελείται εκεί πάνω, απαλλαγμένη από τις περιδεείς εντυπώσεις, την κατανυκτική πόζα, τον ματαιόδοξο σχολιασμό του αφηγητή/ρεπόρτερ, όπως συμβαίνει σε κάποιες ελληνικές τηλεοπτικές παραγωγές που έχουμε δει με φόντο τα ίδια μέρη αλλά και τα ίδια πρόσωπα, αναφέρει ο Δημήτρης Πολιτάκης σε σημερινή του ανάρτηση στη LiFO.

Το «Athos» βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δεκάδα του Netflix στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ