ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Bullet Train»: Ο Deejay Radio παρουσιάζει τη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας

Έρχεται στη μεγάλη οθόνη του Rio Premier Cinemas στο Nicosia Mall

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η ταινία Bullet Train έρχεται στη μεγάλη οθόνη του Rio Premier Cinemas στο Nicosia Mall και ο DEEJAY RADIO δίνει τη δυνατότητα σε 100 ακροατές του να διεκδικήσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη πρεμιέρα της, στις 03 Αυγούστου!

Μια σύγχρονη action adventure ταινία με αρκετό χιούμορ! Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο Maria Beetle, με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt και εμφανίσεις από άλλους γνωστούς ηθοποιούς όπως η Sandra Bullock. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Leitch.

Η ταινία Bullet Train, πρόκειται για ένα παραληρηματικό θρίλερ δράσης από τον σκηνοθέτη της ταινίας Deadpool 2 David Leitch. Το Bullet Train αποτελεί το κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς. Με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt και μια εκλεκτή παρέα από επίλεκτους δολοφόνους -όλοι με συσχετιζόμενους αλλά και αντικρουόμενους στόχους- σε μια βόλτα υψηλών ταχυτήτων με φόντο τη μοντέρνα Ιαπωνία.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ακροατές είναι να στείλουν μήνυμα στο 1800 με την ένδειξη: cinema, ονοματεπώνυμο, πόλη και ηλικία!

Οι κληρώσεις θα γίνουν την Τρίτη, 02 Αυγούστου και θα ενημερωθείτε από το Τμήμα Μάρκετινγκ! Άρα μπορείτε μέχρι την Δευτέρα το βράδυ να στέλνετε τα μηνύματά σας!

Ραντεβού 03 Αυγούστου στο Rio Premier Cinemas στο Nicosia Mall. Ώρα προέλευσης 20:00 και ώρα έναρξης: 20:30.

Δείτε το trailer της ταινίας εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ