ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

1ο Crafty Rabbit Fest 20 και 21 Ιουλίου

50+ craft μπίρες από όλο τον κόσμο.

Το Rabbithop.cy, ο μεγαλύτερος εισαγωγέας craft μπίρας στην Κύπρο, σας φέρνει το «1ο CRAFTY RABBIT FEST». Σημειώστε τις ημερομηνίες και ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε περισσότερες από 50 διαφορετικές νέες γεύσεις craft μπίρας από όλο τον κόσμο.

Διοργανώνεται για πρώτη φορά και η διαφορά από τα άλλα φεστιβάλ είναι ότι αφορά αποκλειστικά τη χειροποίητη μπίρα υψηλής ποιότητας. Craft μπiρες από 24 ζυθοποιία, που αρκετές από αυτές κάνουν για πρώτη φόρα την εμφάνιση τους στη Κύπρο σας περιμένουν για μια μαγευτική Craft εμπειρία. IPA, sours, imperial stouts, barrel age αρκετά άλλα είδη σας περιμένουν για να ικανοποιήσουν τους γευστικός σας κάλυκες.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για τις γευσιγνωσίες μπίρας θα χρειαστεί να αγοράσετε tokens.

Τρόπος λειτουργίας:

Τα tokens θα διατίθενται προς πώληση προς €1 το ένα.
Όλες οι μπίρες θα είναι διαθέσιμες για να τις δοκιμάσετε για 2 ή 3 tokens και αν θέλετε να γεμίσετε ολόκληρο το ποτήρι σας με κάποια από τα 12 διαφορετικά Tap μπίρας απαιτούνται 5 ή 7 tokens ανάλογα.

Φαγητό
Μπέργκερ: 5 tokens
Χορτοφαγικό μπέργκερ: 5 tokens
Χοτ ντογκ: 5 tokens

Θα υπάρχει μία χρέωση αξίας €4 για να χρησιμοποιείτε το rabbithop ποτήρι για τις γευσιγνωσίες αλλά θα επιστρέφετε το ποσό όταν επιστρέφετε το ποτήρι σας. Εκτός φυσικά και εάν επιθυμητέ να το κρατήσετε… γίνεται!

Ραντεβού στις 20 και 21 Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ
Ένας χώρος ο οποίος έγινε established στο κέντρο της πόλης, τόσο χάρη στην αισθητική του όσο και χάρη στο πολύ νόστιμο, ...
Wiz Guide
 |  ΕΞΟΔΟΣ