ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυλαία έριξε το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Π. Χρυσοχούς

Μετά από 51 ημέρες

ΚΥΠΕ

Mετά από 51 γιορτινές μέρες την Κυριακή το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία της Πόλης Χρυσοχούς έριξε αυλαία για φέτος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου,  στις 26 Νοεμβρίου του 2022 «ο Άγιος Βασίλης σήμανε την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Χωριού και φορτωμένος δώρα, αγκυροβόλησε στο λιμάνι του Λατσιού μαζί με την παρέα του σκορπώντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους».

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, προστίθεται στην ανακοίνωση, είχε τοπικό χαρακτήρα με έμφαση στις ειδικές μορφές τουρισμού. Τα Σαββατοκύριακα το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, τα βιωματικά εργαστήρια καθώς και οι δράσεις εντός χριστουγεννιάτικου χωριού διασκέδασαν και πρόσφεραν καινούργιες εμπειρίες και γνώσεις. Καθημερινά, λειτουργούσαν και τα ξύλινα σπιτάκια όπου παραγωγοί και χειροτέχνες πρόσφεραν με χαμόγελο, άριστης ποιότητας τοπικά προϊόντα και χειροτεχνήματα.

Ο Δ. Πόλης Χρυσοχούς σημειώνει πως με την στήριξη όλων των συμμετεχόντων κατάφερε να προσφέρει υψηλού επιπέδου προϊόντα, δράσεις και θέαμα σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Επισημαίνει επίσης πως η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού υπήρξε μια καινοτόμος δράση μακράς διάρκειας η οποία συνέβαλε καταλυτικά στην αναζωογόνηση του πυρήνα της πόλης αφού οι τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες για χρόνια παρέμειναν κλειστές κατά τη διάρκεια του χειμώνα, «φέτος λειτούργησαν και έδωσαν νέα πνοη και ζωή στις τοπικές επιχειρήσεις και στους κατοίκους της».

Ο Δήμος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Υφυπουργείο Τουρισμού, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες, το προσωπικό που εργάστηκε και σε όλους τους επισκέπτες που συνέβαλαν στην επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού της Π. Χρυσοχούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση