ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ένα κυπρο-καναδικό απάχικο στέκι για υγιεινό φαγητό και παιχνίδι

Λόγω και της καταγωγής τους από Καναδά (κατά το ήμισυ είναι Καναδοί), τον χώρο αυτό με τα ζωηρά χρώματα τον χαρακτηρίζουν πολύ εύστοχα «κυπρο-καναδικό απάχικο»!

Wiz Guide

Στην Έγκωμη, στη βιομηχανική περιοχή, εδώ και 1,5 χρόνο λειτουργεί μια κουζίνα, μέσω της οποίας βγαίνουν καθημερινά νόστιμα και υγιεινά γεύματα, αλλά και εξαιρετικά ροφήματα. Επιπλέον, τις τελευταίες μερικές βδομάδες έχουν τοποθετηθεί τραπέζια και καρέκλες στο σημείο, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον όλα όσα ετοιμάζονται στη κουζίνα μπορείτε να τα γευτείτε και επί τόπου, μαζί κιόλας με κάποιες έξτρα προτάσεις (που δεν προσφέρονται στο delivery).

Ο γνωστός από τη δεκαετή παρουσία του στο Get Fresh, Γιάννης Τρύφων, μετά που πούλησε τις μετοχές του αρχές του 2020, αποφάσισε μαζί με τον αδερφό του, Νικόλα, να φτιάξουν τη Misfit Union, με σκοπό να προσφέρουν υψηλότερης ποιότητας ντόπια προϊόντα, βιώσιμα και προπαρασκευασμένα. Η ιδέα αυτή υλοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2021, εν μέσω πανδημίας, σε έναν μεγάλο χώρο στη βιομηχανική περιοχή Έγκωμης.

Ενάμιση χρόνο μετά, στο συγκεκριμένο σημείο, διαμόρφωσαν και έναν cool χώρο στον οποίο ο κόσμος μπορεί πλέον να απολαύσει επί τόπου όλα τα γεύματά τους, αλλά και να παίξει πινγκ-πονγκ, arcade games και γενικά να βιώσει μια πολύ χαλαρή και διασκεδαστική εμπειρία.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση