ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Wiz - 10 καλά εστιατόρια στο χωριό

Οι επιλογές που προτείνονται

Wiz Guide

Πάντα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βγούμε εκτός πόλης, να αλλάξουμε παραστάσεις και να απολαύσουμε τη φύση. Όταν μάλιστα οι εξορμήσεις συνδυάζονται με γαστρονομικές απολαύσεις τότε σίγουρα γίνονται ακόμα καλύτερες. Αν ανήκετε στην κατηγορία των εκδρομέων-καλοφαγάδων, λοιπόν, σίγουρα οι παρακάτω χώροι δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους.

Βαβατσινιά (Τάκης)

Στο κέντρο του χωριού, πινελιές παράδοσης στο ντεκόρ και καθαρός αέρας. Καλοψημένα σουβλάκια και κρέατα της σχάρας, ποικιλία μαγειρευτών, διάσημο τηγανητό κολοκάσι σε φέτες. Σταθερή ποιότητα, γρήγορο σέρβις και καλές τιμές.

Δ-Κ 12.00-15.00, 18.00-23.00

Old Simos

Παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα με ένα διακριτικό twist, σε ένα παλιό σπίτι με καμάρες, σε μεταφέρει αυτόματα σε άλλες δεκαετίες. Διαλεγμένες πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς, χωριάτικο φρέσκο ψωμί, νόστιμοι μεζέδες που επιλέγει ο πελάτης, στικ χαλουμιού και λαχανικών με ντιπ μαρμελάδας, σαλιγκάρια σουβλάκι, πούλλες κολοκάσι, καλομαγειρεμένα κρέατα και πιάτα για χορτοφάγους, όλα φτιαγμένα με αγάπη και με εγκάρδια εξυπηρέτηση. Οικογένειες, φίλοι και νεαρόκοσμος, τρως, πίνεις και ευφραίνεται η καρδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση