ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η ζωή της Angelina Jolie σίγουρα δεν είναι βγαλμένη από παραμύθι

Ο πατέρας της, τα ναρκωτικά αλλά και το συνταρακτικό διαζύγιο με τον Brad Pitt

must.com.cy

Η κοσμοθεωρία και η δράση της Angelina Jolie, από όταν πρωτοανέβηκε στο «υψηλότερο βάθρο» του κόσμου του Hollywood, σίγουρα δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο, με την ίδια να γίνεται ίνδαλμα, σύμβολο του σεξ, αλλά και μια μάχιμη ακτιβίστρια και φιλάνθρωπος, με όσους βρίσκονται κοντά της να δηλώνουν τυχεροί που την γνωρίζουν.

Ωστόσο, αν και η κοινή γνώμη, βλέποντας επιφανειακά τη ζωή της, πιστεύει πως η ίδια τα έχει βρει όλα, και πρέπει να νιώθει πλήρης, ο δρόμος της δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Έχει καταφέρει να κάνει μια οικογένεια, μεγάλη περιουσία, αναγνωσιμότητα και να κερδίσει συνεργασίες που πολλοί θα ζήλευαν στο Hollywood.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

 

Από την άλλη, η αδιαφορία του πατέρα της (Jon Voight), αλλά και η εξωσυζυγική του σχέση, είχε εγκαταλείψει τη μητέρα της και τα παιδιά του (2), με δικαιολογία ότι δεν ήταν έτοιμος να κάνει οικογένεια, φαίνεται να την έχουν σημαδέψει αρκετά. Η Marcheline Bertrand (μητέρα), είχε καταφέρει με χίλιους κόπους να μεγαλώσει τα παιδιά της, με την Jolie να αναφέρεται στο γεγονός σε συνέντευξή της παλαιότερα λέγοντας «Δεν χρησιμοποιώ το Voight ως επίθετο γιατί δεν νιώθω δεμένη με τον πατέρα μου».

Επιπλέον, κανείς δεν θα έλεγε αν ρωτούσαμε για την εφηβική της ηλικία, ότι ήταν «δημοφιλής», με τα υπόλοιπα κορίτσια να την κοροϊδεύουν εξαιτίας των χειλιών και των ποδιών της, «Είχε μακριά και λεπτά πόδια και κινούνταν σαν γαζέλα, θυμάται ένας φίλος της». Ενώ την ίδια περίοδο αντιμετώπιζε διάφορες διατροφικές διαταραχές, «Πάντα ήταν αδύνατη αλλά τα τελευταία χρόνια έχει χάσει ακόμα περισσότερα κιλά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

 

Με αποκορύφωμα την ταινία που πρωταγωνίστησε «Gia», μιλώντας για τις αυτοκτονικές της τάσεις «Είχε περάσει από το μυαλό μου να προσλάβω κάποιον για να με σκοτώσει», ενώ τοποθετήθηκε ανοιχτά και για τον εθισμό της στα ναρκωτικά «Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ναρκωτικά που θα μπορούσα να δοκιμάσω. Έχω κάνει κοκαΐνη, ηρωίνη, LSD».

Τέλος, η Angelina, είχε μιλήσει πολλές φορές για το γεγονός ότι δυσκολεύεται να εμπιστευτεί εύκολα ανθρώπους στη ζωή της, ερωτεύεται τρελά με τον Brad Pitt, χωρίζοντάς τον (υποθετικά) από την τότε σύζυγό του Jennifer Aniston, που εν τέλη βρέθηκε να την πληγώνει είτε μέσα από τις φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά και για ενδοοικογενειακή βία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πρόσωπα: Τελευταία Ενημέρωση