ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

5 «εύκολα» δώρα που μπορείς να κάνεις στους φίλους σου για τις γιορτές

Δείτε μερικές ιδέες με δώρα για φίλους

must.com.cy

Ζωή Τουτουντζίδου

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή για δώρα. Όλοι τα αγαπάμε και μας αρέσει να κάνουμε αλλά και να δεχόμαστε. Αυτό όμως μπορεί να μας δυσκολέψει καθώς δεν γνωρίζουμε πάντα τις ανάγκες του άλλου. Μια ιδανική λύση είναι να επιλέξετε δωράκια γενικής χρήσης με σχετικά χαμηλή αξία. Είναι μια ευκαιρία να δείξετε στον φίλο σας την εκτίμηση που του έχετε και την αγάπη σας. Παρακάτω θα δείτε προτάσεις δώρων, ιδανικές για αυτές τις περιστάσεις και για όλα τα γούστα.

1. Ένα βιβλίο
Το ιδανικό δώρο για τις γιορτές. Σε όλους αρέσει η παρέα ενός καλού βιβλίου. Tip: Επιλέξτε ένα βιβλίο από την κλασική λογοτεχνία αυξάνει τα ποσοστά επιτυχίας.

2. Μία κούπα
Όλοι αγαπάμε τις ωραίες κούπες, σαν έχουν την ικανότη'τα να κάνουν τον καφέ πιο εύγεστο. Tip: Επιλέξτε μία κούπα από πορσελάνη, είναι πιο ελαφριές και εύκολες στην χρήση.

3. Ένα αξεσουάρ
Σε όλους αρέσουν τα κοσμήματα, καπέλα, κασκόλ είναι το ιδανικό δώρο για φέτος της γιορτές. Tip: Παρατηρήστε τι φοράει ο άλλος στην καθημερινότητα του και επενδύστε σε αυτό το κομμάτι.'

4. Ένα άρωμα
Είναι από τα πιο κλασικά δώρα των γιορτών και σίγουρα θα εκτιμηθεί. Tip: Διαλέξτε ένα με βάση την προσωπικότητα του άλλου, ρωτήστε τον πωλητή σχετικά θα γνωρίζει τι να σας προτείνει. 

5. Χριστουγεννιάτικα στολίδια
Μπάλες, διακοσμητικά, παιχνίδια ότι και αν επιλέξετε θα είστε μέσα στο πνεύμα των γιορτών. Tip: Επιλέξτε κάτι με βάση την αισθητική του άλλου, υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση