ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

7 πράγματα να αφήσετε στο σπίτι πριν πάτε για τρέξιμο

Μπορεί το τρέξιμο να θεωρείται μια σχετικά απλή και εύκολη δραστηριότητα

Newsroom K

Μπορεί το τρέξιμο να θεωρείται μια σχετικά απλή και εύκολη δραστηριότητα. Πολλές φορές, όμως, ενώ το έχουμε προγραμματίσει στο μυαλό μας, κάτι μας τραβάει πίσω και τελικά χάνουμε την ευκαιρία να τρέξουμε.

Μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής μας και την ατέλειωτη λίστα των καθημερινών υποχρεώσεων, ανακαλύψαμε επτά πράγματα που μπορούμε να αφήσουμε πίσω στο σπίτι και…κλείνοντας την πόρτα, να απολαύσουμε τη δραστηριότητα που τόσο αγαπάμε!

1. Φόβος: Αν ακολουθούμε ένα αυστηρό πρόγραμμα στην προπόνηση μας και νιώθουμε ότι κάποιες μέρες δε θα τα καταφέρουμε, πρέπει να ξεπεράσουμε το φόβο μας και να βάλουμε απλά τα δυνατά μας.

2. Χρόνος: Μπορούμε να αφήσουμε το ρολόι στο σπίτι και να ασκηθούμε με ένα απλό χρονόμετρο. Και μόνο η απελευθέρωση από τη χρονική πίεση, είναι αρκετή για να μας φτιάξει τη διάθεση.

3. Αντιμετώπιση: Ό, τι μπορεί να μας ενοχλεί ή να μας στρεσάρει, μπορεί να μείνει πίσω από την πόρτα μας. Με λίγη τύχη, δεν θα είναι εκεί όταν γυρίσουμε σπίτι.

4. Εξοπλισμός: Δεν χρειάζεται απαραίτητα μια “στολή” για τρέξιμο, που να ακολουθεί τους κανόνες της μόδας. Φοράμε ότι μας κάνει να νιώθουμε άνετα και βγαίνουμε από το σπίτι χωρίς να χάνουμε χρόνο.

5. Social Media: Αν αφήσουμε το κινητό μας στο σπίτι, όχι μόνο δεν θα κουβαλάμε ένα έξτρα βάρος ενώ τρέχουμε, αλλά θα αποφύγουμε για λίγο και τις δεκάδες ειδοποιήσεις από τα social media.

6. Απόσταση: Μερικές φορές είναι αρκετό να τρέχουμε γιατί απλά έτσι νιώθουμε, χωρίς αυστηρό χρονόμετρο και χωρίς όρια-στόχους, καλύπτοντας μια απόσταση. Ας δώσουμε στο μυαλό μας λίγο περισσότερο χώρο να αναπνεύσει και την επόμενη φορά θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι.

7. Μουσική: Μπορεί η μουσική να είναι ο No1 τρόπος που μας βοηθά να χαλαρώνουμε στο τρέξιμο, αλλά ταυτόχρονα μας απομονώνει. Αν τρέχουμε σε φυσικό περιβάλλον ή έξω στο δρόμο είναι πάντα καλό να ακούμε τους ήχους γύρω μας, αλλά κυρίως αυτούς της αναπνοής μας.

Πηγή: Must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και φορώντας μια μάσκα μπορούμε να αποφύγουμε το χειρότερο σενάριο, ένα λοκντάουν», είπε η Φεράνι

H έκκληση της Chiara Ferragni

Ανταποκρινόμενη στην έκκληση που απεύθυνε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στη μάχη κατά της COVID-19 ...
Newsroom K
 |  ΠΡΟΣΩΠΑ