ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτή είναι η νέα Global Ambassador του οίκου Dior

Όλες οι λεπτομέρειες

must.com.cy

Νέα συνεργασία για τον οίκο μόδας Dior που βρίσκει την global ambassador του στο πρόσωπο της Yara Shahidi.

Η ίδια είναι μόλις 21 ετών, ηθοποιός και ακτιβίστρια, και θα ακολουθήσει την πορεία του γαλλικού οίκου ως προς την προώθηση της δουλειάς που κάνει η καλλιτεχνική διευθύντρια Maria Grazia Chiuri αλλά και στην ομορφιά αφού θα συνεργάζεται και με τον Peter Philips.

Η Shahidi, είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον οίκο, δείχνοντας ταυτόχρονα και την αγάπη της για τον ακτιβισμό, στο ‘Dior Stands With Women’ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Ενώ σπούδαζε στο Harvard κοινωνικές επιστήμες και Αφρο-αμερικανικές σπουδές.

Συγκεκριμένα τότε η ακτιβίστρια είχε δηλώσει «Αυτό που ξέρει ότι ισχύει για πολλές νεαρές γυναίκες είναι ότι δεν τους δίνεται ο χώρος να ακουστούν και να νιώσουν ότι οι άνθρωποι ειλικρινά παίρνουν τον χρόνο τους να καταλάβουν τι λένε. Όταν παλεύω για όσα πιστεύω ότι είναι σωστά ή τι πιστεύω ότι είναι ζωτικό για ένα Project, πιστεύω ότι πολλές φορές οι γυναίκες –κι αυτό επιδεινώνεται όταν είσαι Αφροαμερικανίδα- σκέφτονται αν τις βλέπουν δυναμικές ή επιθετικές. Και χρειάζεται συνεχής συζήτηση ακόμα και για μένα για να ξέρω ότι το να είμαι δυναμική, να έχω κίνητρα και να έχω δεσμευτεί σε κάτι δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπομαι».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yara (يارا) Shahidi (@yarashahidi)

 

Να τονίσουμε ότι η ίδια, είχε γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τις αναρτήσεις της για την προώθηση του κινήματος ‘Black Lives Matter’, αλλά και για την ενημέρωση όσον αφορά τη σημασία της ψήφου στο ‘WeVonteNext’.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση

Aν θέλετε να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό, σας δίνουμε πέντε 5 φανταστικές ιδέες
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ